Exxen Beşiktaş Tarafından Haberim Olmadan Çekilen Ücret

29 Mayıs
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Çözüldü.teşekkürler”

27.05.2023 tarihinde saat: 14:31' de kredi kartımdan Exxen Beşiktaş işletmesi tarafından 64,90 liralık bir çekim yapıldı. Bu para çekimi hakkında benim ne bir talebim ne de başvurum oldu. Kendi kafalarına göre müşterilerden bu şekilde nasıl para çekebiliyorlar? Acilen paramın iade edilmesini istiyorum aksi halde tüm yasal yollara başvurup başkalarının kredi kartından böyle para çekilmesine engel olacağım.

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 37 sn
Exxen Logo
29 Mayıs 15:44
Exxen Logo
29 Mayıs 15:56

Sayın Hakan Y. ; 29.05.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Hakan
29 Mayıs 16:03

Teşekkürler...

Hakan
31 Mayıs 12:56

Çözüldü.teşekkürler

Exxen Haberim Olmadan Para Çekilmiş

13 saat önce

07/09/2023 ve 07/08/2023 'da kredi kartımdan "zotlo - Exxen" adına 126.90TL + 84.50TL şeklinde iki ayrı çekim yapılmış. Benim böyle bir uygulamaya üyeliğim yok. Ne olduğuna dair bilgim de yok. Benim haberim ve onayım olmadan kredi kartımdan şifre bile girmeden nasıl para çekiliyor? Paramın iadesini ...

Exxen;Zotlo-Exxen Tarafından Kredikartımdan Bilgimdışında Para Çekildi

15 saat önce

08/09/2023 ve 30/09/2023 'da kredi kartımdan "zotlo - Exxen" adına 126.90TL + 84.50TL şeklinde iki ayrı çekim yapılmış. Benim böyle bir uygulamaya üyeliğim yok. Ne olduğuna dair bilgim de yok. Benim haberim ve onayım olmadan kredi kartımdan şifre bile girmeden nasıl para çekiliyor? Paramın iadesini ...

Exxen Kredi Kartımdan Para Çekti

2 hafta önce
"Merhaba, beni yarım saat içinde arayıp benim sorunum ile ilgilenip, para iademi yapan bir markaya asla arkamı dönmem, tekrar üye olacağım. Ve ayrıca beni arayan müşteri hizmetlerinden fatma hanım nezaketi, üslubu, ses seviyesi kısacası yardımı ve yaklaşımı benim fikrimi değiştirdi. Çok çok teşekkür ediyorum."

2 hafta önce
"Temsilcileri Fatma hanım ve Exxen platformu en hızlı şekilde geri dönüp, şikayetimi değerlendirdiler. İlgileri çok değerli"

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır