Exxen Beşiktaş İzinsiz Para Çekme

02 Haziran
Rumeysa'nın Teşekkür Mesajı
“Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim”

30.05.2023'ye kredi kartımdan Exxen Beşiktaş tarafından 64 liralık bir çekim yapıldı. Bu para çekimi hakkında benim ne bir talebim ne de başvurum oldu (üyeliğim yok, hiç olmadı da). Bu şekilde insanlardan nasıl para çekebiliyorlar anlamış değilim? Acilen paramın iade edilmesini talep ediyorum, aksi takdirde yasal işlemlere başlatılacaktır.

02 Haziran 14:18

30.05.2023 tarihinde Exxen Beşiktaş tarafından hesabımdan 64 liralık para çekilmiştir. Bir üyeliğim yok denemem de olmadı. Buna rağmen nasıl oluyor da böyle bir şey olabiliyor. Ücretin iadesini istiyorum olmazsa şikayet edeceğim. Yakın zamanda dönüşünüzü bekliyorum

02 Haziran 14:30
02 Haziran 15:19

Sayın Rumeysa K.. ; 02.06.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

02 Haziran 19:20

Rumeysa
17 Haziran 14:29

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Exxen Para İadesi İstiyorum

1 gün önce

Exxen haberim olmadan kartımdan 80 TL çekti. Üyeliğimi iptal ettirmeme üyeliğim devam ettirilmiş ve hesabımdan üyelik parası çekilmiştir. Paramın iadesini talep ediyorum. Bu yapılan Exxen ismine ters bir durumdur. Lütfen para iademi yapın üyeliğimi iptal ettiğime eminim.

Exxen Kullanmadığım Üyeliğin Parasını İznim Olmadan Çekmiş

1 gün önce
"Exxen markası gerçekten de marka adına çok önem veriyor daha şikayetimi belirtir belirtmez arandığımı söyleyebilirim. Bazı X firmalarda olduğu gibi 'samimiyetsiz' müşteri temsilcileri yerine gayet samimi, sıcakkanlı müşteri odaklı yaklaşan ve sorularla boğmayan cana yakın bir müşteri temsilcisi ile görüştüm. Ve bu insan şahsen bana Exxen markasına daha olumlu yaklaşmama sebep oldu. Eğer bu tür yayın platformlarına üye olmayı düşünürsem tercihim kesinlikle Exxen'den yana olacak. Teşekkürler..."

Exxen Kredi Kartımdan Para Çekti

5 gün önce
"Merhaba, beni yarım saat içinde arayıp benim sorunum ile ilgilenip, para iademi yapan bir markaya asla arkamı dönmem, tekrar üye olacağım. Ve ayrıca beni arayan müşteri hizmetlerinden fatma hanım nezaketi, üslubu, ses seviyesi kısacası yardımı ve yaklaşımı benim fikrimi değiştirdi. Çok çok teşekkür ediyorum."

1 hafta önce
"Temsilcileri Fatma hanım ve Exxen platformu en hızlı şekilde geri dönüp, şikayetimi değerlendirdiler. İlgileri çok değerli"

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır