Exxen Beşiktaş Eksen Mağdurum.

29 Mayıs

27-05-2023 tarihinde herhangi bir üyeliğim olmadığı halde bilgim dışında 89,90 TL tutarında kredi kartımdan işlem yapılmış, kesilmiş olan bu tutarın hesabıma tekrar iadesini istiyorum. Telefonla da arayarak mağduriyetimi tarafınıza iletmiş bulunmaktayım.

Exxen Beşiktaş Eksen Mağdurum.
Exxen Logo
29 Mayıs 11:53
Exxen Logo
29 Mayıs 12:32

Sayın Sema B. ; 29.05.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen Ad Soyad Sorunu

06 Temmuz
"Çok teşekkür ediyorum, temsilci gayet ilgiliydi. Kısa sürede sorunum çözüldü."

Exxen Telefondan Mac Açılmıyor

16 Mart

Exxen üyeliğim olduğu halde maçları telefondan açamıyorum sadece televizyon dan açabiliyorum sebebi nedir acil dönüş yapar mısınız aylık 150 TL para v...

Exxen İzinsiz Para Çekimi

16 Mart

Hiçbir üyeliğim olmadığı halde Hesabımdan Exxen adına izinsiz 49.99 TL para çekiliyor. Telefon görüşmemde üyeliğim olmadığı teyit edildi. Mail olarak dekontu paylaştım ve d*****@exxen.com adresine gönderdim. Geri dönüş yapılmasını ve paramın iadesini talep ediyorum

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır