Exxen Beşiktaş Adı Altında Para Çekimi

09 Haziran
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Yusuf beyin ilgisi için”

Exxen Beşiktaş adı altında kredi kartımdan 64,90 lira para çekilmiş. Bilgim dahilinde değil ve KVKK kapsamında dava açma hakkım mevcut. Öyle kafanıza göre para çekemezsiniz acil iade edin. Benim rızam olmadan neye göre para çekiyorsunuz? En kısa sürede dönüş bekliyorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 41 sn
09 Haziran 00:41
09 Haziran 00:43
09 Haziran 10:11
09 Haziran 11:17
09 Haziran 13:24

Sayın Yavuz Ç. ; 09.06.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Yavuz
09 Haziran 13:25

Teşekkürler Yusuf beyin ilgisi için

Exxen Habersiz Ve Haksız Tahsilat

1 gün önce

Exxen kredi kartımdan haberim olmadan para çekmiş. Tahsil edilen tutarın iadesini talep ediyorum. Sorun çözülmezse hakkımı yasal mercilerde arayacağım. Konuyla ilgili acil geri dönüş yapılmasını bekliyorum. Kart ekstremde Exxen.com olarak görünüyor. 26 Eylülde 116.90₺ olarak çekim yapılmış.

Exxen Habersiz Ve Haksız Tahsilat

Exxen Kredi Kartımdan Para Çekti

2 hafta önce
"Merhaba, beni yarım saat içinde arayıp benim sorunum ile ilgilenip, para iademi yapan bir markaya asla arkamı dönmem, tekrar üye olacağım. Ve ayrıca beni arayan müşteri hizmetlerinden fatma hanım nezaketi, üslubu, ses seviyesi kısacası yardımı ve yaklaşımı benim fikrimi değiştirdi. Çok çok teşekkür ediyorum."

2 hafta önce
"Temsilcileri Fatma hanım ve Exxen platformu en hızlı şekilde geri dönüp, şikayetimi değerlendirdiler. İlgileri çok değerli"

Exxen, İzinsiz Para Çekimi Yaparak Müşteriyi Mağdur Etti

3 hafta önce

Yaklaşık 1 hafta önce 1 TL'ye deneme aboneliği adı altında üyelik yapıldı. Şimdi benim iznim olmadan 116,90 TL kredi kartımdan, Exxen tarafından para çekildi. Benim bildiğim Abonelik ücreti bir ay sonunda çekilir. Ayrıca ben aylık abone olmadım Exxen paramı iade edin. Yaptığınız helal değil 1 TL den...

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır