Exxen Beşiktaş Abonelik Ücreti

29 Mayıs

22.05. 2023 tarihinde Exxen Beşiktaş kurum ödemesi adı altında kartımdan 169,90 TL çekim yapılmış. Neden ve niçin yapıldığı hakkında en ufak bir fikrim yok. Sitede aynı şikayette bulunan mağdurlar da gördüm. Bu paranın tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
29 Mayıs 14:55
29 Mayıs 17:25

Exxen İptal Etmeme Rağmen Otomatik Yenileme

1 hafta önce

Exxen aboneliğim sonlandırma isteğime rağmen otomatik olarak yenilendi. Şimdi tekrar iptal ettim. Kullanmayacağım bir uygulamaya para ödemek istemiyorum ve henüz hiç kullanmamış olduğum Exxen abonelik ücretinin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

Exxen Deneme Aboneliği Sonrası Mağdurluk

2 hafta önce

Exxen 1 TL. 1 hafta Deneme üyeliği almıştım ve memnun kalmadım ama pat diye yeni abonelik yapılmış ve kartımdan 116,90 TL. Çektiler para iadesi istiyorum çünkü asla hiçbir şekilde kullanmayacağım lütfen yardımcı olun bu para kolay kazanılmıyor. Exxen gibi firma gecenin bir yarısı bu şekil önceden me...

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır