Exxen Avrupa Maçları Gözükmüyor

Naim
21 Eylül

Merhaba,

Hollanda'dan yazıyorum reklamlı abone aldım ve ödedim, fakat hiçbir Avrupa maçı izleyemiyorum. Bunun sebebi nedir?

Ne dun ki Galatasaray maçına bakabildim ne'de su an ki Fenerbahçe'nin maçı.

Lütfen yardımcı olun,

29 Eylül 15:43

Exxen TV Maç Yayınlarında Donma Sorunu

Muharrem
05 Ekim

Exxen Avrupa maçlarını izlemek için aylık paket alıyorum fakat Mac da donma geri sarmalar sebebiyle Fenerbahçe maçını sağlıklı izleyemiyorum. Aynı şekilde bugünkü Beşiktaş maçında da oldu. Kaçak izlemeyelim diye para veriyorum kaçak izlesek daha sağlıklı görüntü ve keyif alırım

Exxen Bağlantı Sorunu

Oğuzhan
21 Eylül
"Firmanın ilgi ve alakası için teşekkür ederim."
Exxen Bağlantı Sorunu

Burak
1 gün önce

Sene başından beri Şampiyonlar Ligi, Konferans Liginden 1 gram keyif alamadık maalesef. Her Galatasaray, Fenerbahçe maçında aynı sorunlarla boğuştuk. 1000mbit fiber internetle Galatasaray - Manchester United maçının 35. Dakikasına kadar düşük çözünürlükle maç izledik, 35. Dakikadan sürekli her saniy...

Exxen Spor'da Çözülmeyen Sorunlar! Tahammül Kalmadı

Exxen Üyelik İptalimi Gerçekleştiremiyorum!

Burak
30 Ekim

Exxen TV reklamlarında deneme hesabı aç Fenerbahçe maçını bedava izle diye dönen reklamdan etkilenerek deneme hesabı açtım. Fakat maç için paket kapsamıyor dediler. Üstelik benden onay almadan deneme sürecimin bittiği ile ilgili bilgi paylaşmadan hesabımdan para kestiler. Telefonla ulaşamıyorum. İnt...

Fatih
26 Ekim

Ne zaman Exxen'de Galatasaray Fenerbahçe maçı olsa ilk 20 dakika si yok kitleniyor Exxen üyeliği boşuna aldık. Tv8'5 yayınla artık Fener'in maçını üyeliği boşa yaptırıyoruz böyle önemli olan maçta böyle aksilikler olması buna bir çözüm bulun artık insanların hakkını yiyorsunuz

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır