Exxen Ana Sayfasında Maçlara Ulaşamama Ve Maçları İzleyememe

03 Mayıs 2022
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Geri dönüş için teşekkürler”

İsviçre'den şampiyonlar ligindeki maçları izleyemiyorum. Exxen keşfet bölümünde maçların hiçbirini bulamıyorum. Şampiyonlar ligi ve diğer Avrupa kupaları maçlarını sadece Türkiye'den mi izleyebiliyorum? Üyelik bilgilerim de paket Exxen spor görünüyor. Maçları yurt dışından izlemek için ne yapabilir ve Exxen'in sayfasında maçlara ulaşamıyorum?

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 41 sn
Exxen Logo
03 Mayıs 2022 23:11
Exxen Logo
04 Mayıs 2022 11:00

Sayın Emre C. ; 04.05.2022 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Emre
10 Mayıs 2022 22:37

Exxen`e geri bildirimleri için teşekkür ediyorum.

Emre
10 Mayıs 2022 22:37

Geri dönüş için teşekkürler

Exxen Uygulaması TV'de Canlı Yayın Açmıyor.

1 hafta önce

Exxen uygulaması TV'de çalışmıyor maçı izlemek için abonelik yaptım maçı izleyemedim 90 dakika açılır umudu ile sürekli uygulamaya gir çık yaptım müşteri temsilcisi maça kadar düzelteceğiz sorunu dediği için şimdi ben bir dünya TV ye para verdim. Maç izlemek için abonelik de yaptım Exxen e Avrupa ma...

Exxen Donma Sorunu Çözülemiyor

1 hafta önce

Exxen'de Avrupa kupaları maçlarını televizyondan asla donmadan izleyemiyorum. Bu sorun yalnızca Exxen platformunda yaşanıyor. Avrupa kupası maçlarını yayınlamayı asla hak etmiyorsunuz. Paramıza yazık keyifle maç izlemek varken işe yaramaz yayınınız yüzünden daha çok stres oluyoruz.

Exxen Avrupa Maçları Gözükmüyor

1 hafta önce

Merhaba, Hollanda'dan yazıyorum reklamlı abone aldım ve ödedim, fakat hiçbir Avrupa maçı izleyemiyorum. Bunun sebebi nedir? Ne dun ki Galatasaray maçına bakabildim ne'de su an ki Fenerbahçe'nin maçı. Lütfen yardımcı olun, Saygılar selamlar Hollanda'dan.

1 Yorum

Ege

Emre merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl halledebildin banada yardımcı olabilirmisin

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı