Exxen Aidatları Tahsil Etmelerine Rağmen Maç İzlememe İzin Verilmemesi

Öncelikle "şikayetim var" oluşumuna teşekkür ederim. Bir şekilde ulaşamadığım Exxen Müşteri Temsilcisi şikayetimin yayınlanmasının hemen ardından beni aradı. 7 şubatta aylık çekimin yapıldığını, ama 7 marttaki aidatın karttan çekilememesi üzerine 8 Mart itibarı ile aboneliğimin iptal edildiğini aktardı. Oysa beklentim aboneliğin iptali yerine şahsımın aranarak problemin aktarılması ve beraberce çözülmesi olurdu. Yeni abonelik yaparak sorunu çözmüş olduk. Müşteri temsilcisinden de mükerrer çekiş yapılmayacağı teyidini de aldım. Destek veren herkese teşekkürler.

Şikayetim var oluşumunun ivmelendirmesi ile kısa zamanda çözüm sağlandı. Teşekkürler.
Aidatlarımı düzenli olarak ödediğim ve dün akşama kadar maçları izleyebildiğim halde, bu akşamki Bayern-PSG maçını seyretmek için girdiğimde üyeliğimin 2022'nin 9. Ayında sonlandığı ve yeni paket almam bildiriliyor. Bunu konuşacak bir müşteri temsilcisine ulaşamıyorum. Canlı sohbet hattına bağlanmam gerektiği bildiriliyor. Ama ona yazdığım mesajlar da kayıt aldık kısa zamanda döneceğiz gibi bir mesajla sonlanıyor. Bu nasıl canlı sohbet? Bu arada maç bitiyor. Şampiyonlar ligi maçlarını izlemek için aldığım üyelik için aylardı boşa aidat ödemişim. Tam maç izleyeceğim zaman problem çıkıyor ve kimseye ulaşamıyorum. Yazıklar olsun.