Exxen Abonelik Hatası Veriyor

Sayın Hazal K. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız. Hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve taleplerinizi 7/24 hizmet veren, 0850 241 81 48 numaralı çağrı merkezimize veya [email protected] mail adresimiz aracılığıyla bize iletebilirsiniz. Exxen Memnuniyet Ekibi

Sayın Hazal K. ; Zaman ayırıp deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geribildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için sistemde kayıtlı cep telefonları üzerinden dönüş sağlanmış fakat ulaşılamamıştır, bu nedenle gün içerisinde tarafınıza tekrar geri arama yapılacaktır. Deneyiminizi memnuniyete çevirmek için 7/24 hizmet veren, 0850 241 81 48 numaralı çağrı merkezimize veya [email protected] mail adresine dilediğiniz zaman geri dönüş sağlayabilirsiniz. Exxen Memnuniyet Ekibi

Sayın Hazal K. şikayeti hakkında; Müşterimizin şikayeti ile ilgili yazılı bilgilendirme yapılmıştır. Soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. EXXEN Müşteri İlişkileri E-mail : [email protected] Tel : 0850 241 81 48
Exxen aboneliğim var ancak içeriklere erişebilmek için aboneliğimiz olmalıdır diyor. Aboneliğim yoksa nasıl hesabım var? Konu hakkında destek verecek bir platform da bulamıyorum. Ayarlardan kart bilgilerimi güncelleyemiyorum bile. Bu nasıl bir app hatası