Exxen 89 TL Mi Aldı

16 Mayıs
Cihat'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinden bir hanım efendi tarafıma ulaştı ve gerçekten daha önce hiçbir firmadan görmediğim bir şekilde sorunumu çözmeye dair şikayetim ile ilgili ilgilendi. Gayet tabii memnun kaldım çok teşekkür ederim.”

Exxen isimli dijital yayın platformu 89 TL para kazanabilmek için yanıltıyor, kocaman reklam yapmışlar 1 hafta deneme üyeliği 1 TL diye, 1 TL ödeyip 1 hafta deneme üyeliği satın alıyorsunuz, sonrasında ne mi oluyor?, tabii ® ki sizlere hiç sormadan 89 TL kartınızdan otomatikmen çekim yapıyorlar, hemen tutuşarak müşteri temsilcisini arıyorsunuz mağdurum diyorsunuz, size hiçbir şey yapamayacaklarını söylüyorlar, Exxen platformu insanların 89 TL parasını size hiç danışmadan kartınızdan araklıyor ve laubali müşteri temsilcileri, saçma tepkiler vererek konuşuyor, 89 TL lik firmasınız siz. Üyelik almayı düşünenlere söylüyorum 89 TL'ye şirketin adını kirletmeyi göze alan bir şirket.

Exxen 89 TL Mi Aldı
Exxen Logo
16 Mayıs 20:15
Exxen Logo
16 Mayıs 20:33

Sayın Cihat A. ; 16.05.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Cihat
16 Mayıs 20:42

Exxen Otomatik Ücret Ödemesi

04 Temmuz
"Müşteriye verdikleri önem kusursuz. Nazik, kibar ve çözüm odaklılar. İnanılmaz derecede memnun oldum.teşekkürler"

Exxen Uygulaması TV'de Canlı Yayın Açmıyor.

5 gün önce

Exxen uygulaması TV'de çalışmıyor maçı izlemek için abonelik yaptım maçı izleyemedim 90 dakika açılır umudu ile sürekli uygulamaya gir çık yaptım müşteri temsilcisi maça kadar düzelteceğiz sorunu dediği için şimdi ben bir dünya TV ye para verdim. Maç izlemek için abonelik de yaptım Exxen e Avrupa ma...

1 Yorum

Bekir

Knk simdi benden de 89 kesti yapacak bir şey yok düştük bir kere hataya da bu ay bitiminde bir 89 daha kesmez değil mi çünkü uygulamasında Üyelik iptal diye bir şey bulamadım yardımcı olurmsuun? 🙏🏼

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı