Extrabet Aviatör Oyununda Kazançlarım Eksik Yatırıldı!

28 Ekim 20:41

28 Ekim 18:46'da 996 TL ödeme yaparak Aviator oyununa girdim. O gün 20.000 TL'ye yakın ödeme yaptım ve son paramı 856 ve 100 TL şeklinde iki bahis yaparak oynadım. 856 TL'yi 13'te, 100 TL'yi 18'de bozdurdum. Ekranda 11.000 TL'yi gördüm. Bozdurdum, altta 1.800 TL'yi gördüm. Bozdurdum, hesabım sıfıra indi. Ekstra çözüme yazdım. Bir saat sonra hesabıma 1.200 TL yatırdılar. 12.800 TL en az kazancım yerine 1.200 TL yatırdılar. İlk defa kazanç sağladım diye sevinemedim bile. Yine aynı şekilde bahis yaptım, 2'de bozdurdum, o zaman da kazancımı yatırmadılar. 1.600 ana paramı yatırdılar. İki yıldır bu siteye üyeyim, canımdan bezdirdiler. Bana yazan müşteri hizmetleri geri dönmeye bile tenezzül etmedi. Yaptığım ödemeler ile savcılığa başvuracağım.

01 Kasım 19:25

28 Ekim 18:46'da 996 TL ödeme yaparak Aviator oyununa girdim. O gün 20.000 TL'ye yakın ödeme yaptım ve son paramı 856 ve 100 TL şeklinde iki bahis yaparak oynadım. 856 TL'yi 13'te, 100 TL'yi 18'de bozdurdum. Ekranda 11.000 TL'yi gördüm. Bozdurdum, altta 1.800 TL'yi gördüm. Bozdurdum, hesabım sıfıra indi. Ekstra çözüme yazdım. Bir saat sonra hesabıma 1.200 TL yatırdılar. 12.800 TL en az kazancım yerine 1.200 TL yatırdılar. İlk defa kazanç sağladım diye sevinemedim bile. Yine aynı şekilde bahis yaptım, 2'de bozdurdum, o zaman da kazancımı yatırmadılar. 1.600 ana paramı yatırdılar. Yazdım şikayette Bana dönen müşteri hizmetleri sunucudan gelen cevap doğrultusunda komik bir rakam yatırdılar her gün ödeme yapıyorum 2 yıldır üyeyim aynı gün 20.000 üzerinde ödeme yaptım kaybettiğim parayı talep etmedim kazandığımı talep ettim ona da yalancı muamelesi yaptılar kesinlikle tavsiye etmiyorum lütfen uzak durun keyifli zaman geçiremezsiniz kazan sağladınız oyun oynuyorsunuz ve hesabınız sıfırlanıyor açıklama sunucu güncelliyor daha sonra komik bir rakamla karşınıza geliyorlar Bununla ikidir aynı şeyi yapıyorlar defalarca müşteri hizmetlerine yazmama rağmen saçma bir kayıtla geri dönüş yaptılar ve bu arada Siz kendinizi anlatamadan yüzünüze telefonu kapatabilecek liyakatsizliğe sahipler çözüm beklemiyorum sadece yaşadıklarım buradan yazıp başka insanların mağdur olmamasını istiyorum merdiven altı Siteler bile bunlardan daha iyi hizmet veriyor lütfen uzak durun Şeker hastası olmayın

01 Kasım 19:00

28 Ekim 18:46'da 996 TL ödeme yaparak Aviator oyununa girdim. O gün 20.000 TL'ye yakın ödeme yaptım ve son paramı 856 ve 100 TL şeklinde iki bahis yaparak oynadım. 896 TL'yi 13'te, 100 TL'yi 18'de bozdurdum. Ekranda 11.000 TL'yi gördüm. Bozdurdum, altta 1.800 TL'yi gördüm. Bozdurdum, hesabım sıfıra indi. Ekstra çözüme yazdım. Bir saat sonra hesabıma 1.200 TL yatırdılar. 12.800 TL en az kazancım yerine 1.200 TL yatırdılar. İlk defa kazanç sağladım diye sevinemedim bile. Yine aynı şekilde bahis yaptım, 2'de bozdurdum, o zaman da kazancımı yatırmadılar. 1.600 ana paramı yatırdılar. Müşteri hizmetleri dönüş sağladı sunucudan gelen gelen yanıt 1200 TL şeklinde Sanki ben parayı sunucuya yatırıyorum 2 yıldır size düzenli olarak ödeme yapıyorum aynı gün 21'in üzerinde para kaybettim ertesi gün gene 15-20 bin tl yatırdım kaybettim herhangi bir Talebim olabilir mi yatırmışım kaybetmişim size düzenli olarak ödeme yapan 2 yıldır müşterinize yalancı muamelesi yaptınız Yazıklar olsun size Marsbahis'e geçin restbet'e geçin ama ekstra bette oyun oynamayın keyifli zaman geçiremez Şeker hastası olursunuz sunucu denen olayları şöyle anlatayım sizin hesabınızdaki parayı sıfırlıyorlar oyundasınız Hazal sağladınız abi bakıyorsunuz hesabınız sıfır ne oldu sağlayıcı da güncelleme var sağlayıp da güncelleme varsa neden para alıyorsunuz neden Oyuna sokuyorsunuz daha sonra hesabınız sıfırlandıktan sonra bunların keyfine göre istedikleri parayı gönderiyorlar daha önce de aynı problemi yaşadım 1600 TL çarpı 2 de bozdum ana paramı yatırdılar Bu sefer de 13'le bozdurduğum bahsi saçma bir kayıtla 1.200 olarak gösterdiler ve hesabıma Bir saat sonra ben yazdıktan sonra yatırdılar sonuç olarak Hazal sağlamaya geçin keyifli zaman geçirme olasılığınız sıfır rezil bir site kesinlikle tavsiye etmiyorum zamanınız kıymetli ise keyifli zaman geçirmek istiyorsanız bu yalancı siteden uzak durun

28 Ekim 20:51 (Şikayetten 9 dakika sonra)
28 Ekim 22:18

Çözüm diye bir şey yok sağlayıcıya yazacaklar oda lütfedip cevap yazacak bunlarda sonuçlandıracak resmi sponsor deyip insanları kandırmayın bu siteye iki yıldan fazla oldu ödeme yapıyorum kaybediyorum böyle bir talebim oldu mu insana yalancı muamelesi yapıyorlar üç kuruş için zaten alıyorsunuz neden kazancıma el koyuyorsunuz Extrabet evcil hayvan gibi her gün bakıma giren bir problem olduğunda sağlayıcıya atan hırsız bir site marsbahiste resbette oynadım öncesinde hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım merdiven altı siteler bile sizden daha iyi hizmet veriyor bir daire parası yatırdım bırak kazanç sağlamayı zaman bile geçiremedim yazıklar olsun size

28 Ekim 22:20

Çarşamba günü ahtım olsun savcılığa gidip kendimi de ihbar edeceğim sizi de benim hesap dökümlerim sizi Türkiye'de men etmeye yeter.

29 Ekim 16:10

Bugün beni aradınız ve sağlayıcı tarafından Yapılan kontrollerde bana yalancı muamelesi yaptınız daha bugün sitenize 5000 TL ödeme yaptım Dün yazdıktan sonra gene 3000 TL ödeme yaptım benim sizin verdiğiniz paraya ihtiyacım mı var hırsızlar bu lanet olası siteye artık girmeyeceğim Kimseye tavsiye etmiyorum kesinlikle girmeyin 2 yıldır Para yatırıyorum keyifli bir zaman geçiremedim hemen paranızı çalıyorlar lütfen girip bu sitede oynamayın çöpe atın paranızı daha iyi bu kadar ahlaksız çalışan bir site daha görmedim

Tuncay

Eğer ki kaybınız gerçekten fazlaysa hiç korkmadan gidip şikayetçi olabilirsiniz ama sizden para yatırdığınız IBAN bilgilerini falan A4 kağıdına çıkartmanızı istiyorlar onları çıkartın verin hiçbir şey de yapamasalar para yatırdığınız kişilerden onlara ulaşıyorlar size de hiçbir şekilde hiçbir ceza vermiyorlar

Tuncay

Arkadaşlar Hiç kimse bu tür şeylerde savcılıktan Korkmasın inanın Yemin ediyorum ben kendimi bizzat gittim kendim verdim hiçbir şekilde size hiçbir şey yapmıyorlar elinizdeki kanıtları bilgisayardan PDF olarak çıkartın para yatırdığınızı IBAN numaralarını da çıkartın gönül rahatlığıyla gidin savcılığa Şikayet edin ben yaptım Bana ceza veren olmadı korkmayın böyle şeylerle sadece sizin gözünüzü korkutuyorlar yok Suç işliyorsunuz falan diye yemin ediyorum bizzat gittim Kartal savcılığına ettim hiçbir şey de olmadı

Extrabet Pişmanlıktır Saçmalıktır. Girmeyin Yönlendirmeyin.

14 Ocak 03:07

Abdulhaluk
06 Mayıs 18:12
"Çağla hanıma teşekkür ederim sorunların çözülmesine yardımcı oldu teşekkür ederim"