Exen Marketin Yalanları

31 Mayıs

Exe Market de çalışan yetkili beni arayarak kendi durumlarını sonra ne kadar para kazandırdıklarını anlatarak, işte sizlere para kazandırmak istiyoruz, sizler hiçbir şekilde para kaybetmeyeceksiniz diye ve o gün de iyi günümde olduğum için para yatırdım. Ertesi gün hiçbir işlem yapmadan çıkmak istedim ancak bana işlem yaptırarak önce zarara sonra da bütün paramı kaybettirdiler. Arkadaşlar insanlara para vermeyin. Yatırım yapacaksanız başka yöne yönlenin.

Exenmarkets Kademe Yükseltme Sorunu

1 gün önce

Kademe yapacağız. Yükselecek öyle olacak deyip para eriyince size uyarı gelmiştir deyip kenara çekildiler. Ulaşmak istesem de nafile, müşteriyi bağlayana kadar yok fed kararı yok şu fırsat yok bu fırsat deyip o an bağlayana kadar elli defa ararlar iş beceriksizliklerine gelince ortadan kayboldular.

ExenMarkets Hesabım Birden Kapandı

1 gün önce

Makas aralığı 34 olan Nas100 30 saniye için de birden 84 ve ardından 241 çıktı ve hesabım sıfırlandı kafalarına göre oynuyorlar teminatı düşük olan hesapları kapatıyorlar bir gün içinde 800 USD kapandı arkadaşlar bilginiz olsun düşmeyin bunların eline

0 Yorum

ExenMarkets Şikayetvar üye markasıdır