Evde Temizlik Var Ekibinin Profesyonel Olmayan Ekibi Ve Mağduriyeti

08 Mart 11:10

Evde Temizlik Var adlı firmadan ev temizliği hizmeti almak istedim. Hizmeti alırken saati özellikle 09.00 olarak belirledim ve gerekli yönlendirmeleri yapabilmek için işimden izin alarak evde bekledim. Ne var ki, ekip bana saat 09.40'ta personelin gelemeyeceğini bildirdi ve bunu, ben telefonla arayıp defalarca mesaj attıktan sonra iletti. Durumun bir önceki günden netleşmesi gerekiyordu çünkü ben işlerimi buna göre ayarlamıştım. Yaşadığım mağduriyet giderilmedi. Para iadesi yapıldı fakat tüm günüm boşa geçti. Ekip kesinlikle profesyonel değil, bir daha bu firmadan hizmet almayı düşünmüyorum ve kimseye önermiyorum.

Helinnaz

Evde temizlik vardan detaylı bir temizlik hizmeti almak istedik. Hastaneden hastamız çıkacağı için derin temizlik hizmetini seçtik. 2 kişiyle gelineceği ve ev temizliğinden çok daha detaylı olduğu için. Ancak temizlik günü geldiğinde 1 kişi geldi ve standart temizlik denildiği söylendi firmayı tekrar aradık ancak 2. Personeli bulamadıklarını söylediler. Gelen personelin bütün işi yapabileceği söylendi. 2 kişinin yapabileceği işi 1 kişiye yaptırmaya çalıştılar. Eve hasta geleceği için temizliği hep beraber yaptık bu durumda temizlik hizmeti almanın ne anlamı kalıyor. Ücret önden ödendiği için 2 kişi ücreti ödedik ve ücret iadesi yapılmadı.

Melike
14 Ekim 01:07