İşin Olsun Evde Paketleme Hakkında Güvence Olsun

Fırat
01 Ağustos 19:41

Evde Paketleme Türkiye, 'İşiniz Olsun' adı altında yanıltıyor. Evde paketleme işi, bir firma tarafından 'isinizolsungodayy.sites.com' adı altında sunuldu. 01 08.2024tarihinde çorap, sabun, mum gibi ürünlerin paketlenmesi işi için başvuru yaptım. Ancak önlem almak adına buraya şikayetimi yazmak istiyorum. Ad-soyad, telefon numarası, t. C. Kimlik numarası, e-mail ve IBAN bilgisi paylaştım. Bu tarihten itibaren kimlik bilgilerim ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa veya bir işlem yapılırsa, benim ıslak imzam veya açık imzam olmadan yapılan işlemlerden hiçbir şekilde sorumluluk, mesuliyet ve yasal sorumluluk kabul etmediğimi bu sayfada belirtmek istiyorum

Evde Paketleme Türkiye Kişisel Bilgilerimin İzinsiz Kullanımı Hakkında Şikayetim

Nurşah
12 Eylül 22:14