Server Paketleme (Cartepak.online) Önlem Almak Amacıyla Yazıyorum

Yağmur
12 Eylül 13:02

Marka, model, ürün

anasayfa Server Paketleme (Cartepak. Online)

Server Paketleme (Cartepak. Online) Kişisel Bilgilerimin İzni Olmadan Kullanılmasından endişeliyim.

Merhaba ismim H******. 12.09.2024 tarihinde paketleme işine başvuru yaptım. Online paketleme sistemi aracılığıyla evde ek iş olarak paketlemek için internet başvuru formunda istenilen ad, soyad, telefon numaram, IBAN bilgileri, t. C. Kimlik ve bilgilerimle beraber açık adresimi içeren bir mesaj yolladım. Eğer hesap bilgilerim ve kişisel bilgilerim kullanılarak herhangi bir hesap açılırsa ya da bir işlem yapılırsa, ıslak imzam ya da açık rızam olmadan yapılan herhangi bir işlemden hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi resmi olarak bu sayfadan bildirmiş oluyorum.

İnternet üzerinden 'evde paketleme' başvurusu yaparak önlem alma amacıyla, 'evde ek iş sabun/çorap paketleme/anahtarlık ve toka paketleme' adı altında faaliyet gösteren bir internet sitesi üzerinden başvuru yaptım. Başvuru için adımı, soyadımı, telefon numaramı ve IBAN'ımı yolladım. Ancak buraya şikayetimi yazarak önlem almak istiyorum.

Bu tarihten itibaren kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa veya bir işlem yapılırsa, benim ıslak imzam ve rızam olmadan gerçekleştirilmiş her türlü işlemden sorumluluk kabul etmediğimi bildirmek isterim. İsim, soy isim, adres, telefon veya diğer bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, para hesabı, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış ve/veya yapılacak herhangi bir işlemden kesinlikle bilgim ve onayım yoktur.

Islak imzam olmadan herhangi bir işlemde onayım bulunmamaktadır. Benim ıslak imzam olmadan yapılan herhangi bir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ait değildir. Özel bilgilerimin üçüncü kişilerle paylaşılmasına ve iznim dışında kullanılmasına rıza göstermiyorum. Islak imzam ya da açık rızam olmadan gerçekleştirilmiş işlemlerden sorumluluk ve mesuliyet kabul etmiyorum. Buradan bu bilgiyi paylaşmak istiyorum.

Rast

Merhabalar güvenilir bir site mi acaba

Kişisel Bilgilerin İzinsiz Kullanımına Karşı Uyarı

Emine
04 Ekim 23:18

Server Paketleme (Cartepak. Online) Kişisel Bilgilerimi Aldı!

Fatma
20 Eylül 14:18

Server Paketleme (Cartepak.online) Cartepak. Online Sitesi Başvuru Yaptım Vazgeçtim

Hilal
15 Eylül 01:51