Furkan
04 Ağustos 14:08

Evde ek iş sabun/çorap paketleme/ toka paketleme/anahtarlık paketleme adıyla internet üzerinden evde paketleme başvurusu yaptım. Başvuru için ad soyadımı, ev adresimi, ibanımı ve telefon numaramı gönderdim. Daha sonra bu durumdan şüphelendim ve vazgeçtim. Önlem almak için buraya şikayetimi yazmak istiyorum. Bu yüzden 04.08.2024 tarifinden itibaren, benim kimlik bilgilerimle ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa ya da bir işlem yapılırsa benim ıslak imzam, rızam olmadan yapılmış herhangi bir işlemden hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmediğimi bu sayfada belirtmek isterim. T. C. İsim, soy isim, adres, telefon veya başka bilgilerimi kullanarak yapılacak olan, banka hesabi, Papara ® hesabı, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış ve/veya yapılacak olan herhangi bir işlemden kesinlikle bilgim ve onayım yoktur. Islak imzam olmayan hiçbir seyde onayım yoktur. Benim ıslak imzam olmadan yapılan hiçbir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ait değildir, kabul etmiyorum. Özel bilgilerimi 3. Kişilerle paylaşılmasına ve iznim harici kullanılmasına iznim yoktur. Benim ıslak imzam ya da açık rızam olmadan yapılmış herhangi bir işlemlerden hiçbir şekilde sorumluluk ve mesuliyet ve yasal bir sorumluluk kabul etmediğimi bu sayfada belirtmek isterim. Bu sayfadaki şikayetimle, tedirgin olduğum bu konuyu da resmi olarak bilgilendirilmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını rica ederim.

Kişisel Bilgilerimin Güvenliği Tehlikede: Evde Paketleme İşinde Dolandırıcılık

13 Ekim 22:35

Evde Paketleme İşinde Güvenlik Endişesi

Sudenaz
13 Ekim 18:56

Evde Paketleme İşi Kişisel Bilgilerimin İzinsiz Kullanımından Endişeliyim!

Eda
13 Ekim 07:09