Huseyin
15 Ağustos 13:19

15 Ağustos 2024 tarihinde Home Office adıyla Google üzerinden Lego paketleme (Brokpak Paketleme), evde ek iş sabun/çorap paketleme, toka paketleme, anahtarlık paketleme adıyla internet üzerinden evde paketleme başvurusu yaptım. Sitenin ekran görüntüsünü buraya atıyorum. Başvuru anında T.C. kimlik numaramı, açık adresimi ve telefon numaramı girdim. Sonraki süreçte yaptığım araştırmalar sonucunda süreçten şüphe duydum. Bu kapsamda adım, soyadım, doğum tarihim, T.C. kimlik numaram, aktif telefon numaram, adresim ve adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, Papara hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi şahsıma yapılacak herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Oluşabilecek problemlerden korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini oluşturuyorum. Burada vermiş olduğum bilgilerin kullanılarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya yasa dışı herhangi bir işlemin, kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan gerçekleştirilmiş veya yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim. Bu şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyor ve gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını talep ediyorum. Tarafıma açılan her türlü hesap ve işlemden muaf olmak istiyorum. Şu tarihten itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, adıma açılacak hiçbir hesabı kabul etmiyorum. Ayrıca özel bilgilerimin ıslak imzam ya da açık rızam olmadan 3. kişilerle paylaşılmasına ve kullanılmasına iznim yoktur. Yaşanacak aksi durumda sorumlu şirket Lego Paketlemedir. Başvuru sayfasının fotoğrafı mevcuttur. Herhangi bir şeyi ıslak imzam olmadan kabul etmiyorum. S**** K******

Ela

Bende bropak paketlemeye başvurmak istiyorum da herhangi bir sorun yaşadınız mı

Kişisel Bilgilerimin Güvenliği Tehlikede: Sahte Başvuru Mağduriyeti

Osman