Kişisel Bilgilerimin Güvenliği Konusunda Endişem Var

08 Ekim 17:51

Adım Zehra. Evde ek iş paketleme başvurusu sonucu önlem almak amacıyla, evde paketleme ek işi için sabun, çorap, anahtarlık paketleme gibi konularda hizmet veren bir internet sitesi olan Flow Paketleme üzerinden 8 Ekim 2024 tarihinde başvuru için Prove ıd uygulamasından kimlik doğrulama yaptım. IBAN'ımı ve telefon numaramı gönderdim. Ancak buraya tedbir amaçlı şikayetimi yazmak istiyorum. Bu tarihten itibaren kimlik bilgilerimle ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa ya da bir işlem yapılırsa, benim ıslak imzam ve rızam olmadan yapılmış herhangi bir işlemden hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek istiyorum. İsim, soy isim, adres, telefon veya başka bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, Papara hesabı, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış ve/veya yapılacak olan herhangi bir işlemden kesinlikle bilgim ve onayım yoktur. Islak imzam olmadan hiçbir işlemde onayım bulunmamaktadır. Benim ıslak imzam olmadan yapılan herhangi bir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ait değildir. Özel bilgilerimin üçüncü kişilerle paylaşılmasına ve iznim dışında kullanılmasına izin vermiyorum. Benim ıslak imzam ya da açık rızam olmadan yapılmış işlemlerden hiçbir şekilde sorumluluk ve mesuliyet kabul etmiyorum.

17 Ekim 10:45

Bu şekilde bir çok kişiyi mağdur ettiler bence mümkünse verdiğiniz hesap numarasını kapatın çünkü dün ben o hesabı kapatmak istediğimde başka bir bankada ana hesap olarak göründüğünü söyledi telefonla bankayı arayıp hesabı iptal ettirdim size hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz böyle bir durum varsa o hesabı hemen kapatın

17 Ekim 10:48

Ne ürün gönderimi ne de bir iletişim ne de farklı bir şekilde bilgi aktarımı yapılıyor amaç sadece bilgileri almak. Burada yazan hiçbir kişiye ürün gitmedi

Yorumlar (6)

Merve

Zehra hanım bir gelişme oldu mu iş ile ilgili ürünler geldi mi yaptınız mı?

Rabia

Sonuç nedir

Nermin

Bende bugün başvuru yaptım herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Tayfun

Merhaba. Sonuçları bizimle paylaşır mısınız acaba?

Melike

Merhaba herhangi bir sorun yaşadınız mi benimde önüme çıktı aynı site

Zehra

Şu an için bir şey yok ama tedbir almak için buradan paylaştım söyledikleri doğru mu yarın göreceğim. Buradaki insanlar için durumu paylaşacağım.

İş Bulma Vaadiyle Dolandırıcılık Sahte Başvuru Ve Para Talebi

Asena