İŞKUR Kişisel Bilgilerimin İzinsiz Kullanımına Karşı Uyarı

Berfin
03 Eylül 15:43

30.08.2024 de İŞKUR adı altında evde paketleme işine başvuru yaptım. Online paketleme sistemi aracılığıyla evde ek iş olarak sabun, çorap, mum hediyelik vs. Paketlemek için internet adresi üzerinden iletişime geçtim. İstenilen ad, soyad, tc. Kimlik numaram telefon numaram, ve açık adresimi içeren bir mesaj yolladım. Eğer hesap bilgilerim ve kişisel bilgilerim kullanılarak herhangi bir hesap açılırsa ya da bir işlem yapılırsa, ıslak imzam ya da açık rızam olmadan yapılan herhangi bir işlemden hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi resmi olarak bu sayfadan bildirmiş oluyorum. İnternet üzerinden 'evde paketleme' başvurusu yaparak önlem alma amacıyla, 'evde ek iş sabun/mum/çorap/hediyelik adı altında faaliyet gösteren bir internet sitesi üzerinden başvuru yaptım. Başvuru için adımı, soyadımı, telefon numaramı, ikametgah adresimi ve t. C. Kimlik numaramı yolladım. Ancak buraya şikayetimi yazarak önlem almak istiyorum. Bu tarihten itibaren kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa veya bir işlem yapılırsa, benim ıslak imzam ve rızam olmadan gerçekleştirilmiş her türlü işlemden sorumluluk kabul etmediğimi bildirmek isterim. İsim, soy isim, adres, telefon veya diğer bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, para hesabı, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle, benden habersiz yapılmış ve/veya yapılacak herhangi bir işlemlerde kesinlikle bilgim ve onayım yoktur. Bilginize. Islak imzam olmadan herhangi bir işlemde onayım bulunmamaktadır. Benim ıslak imzam olmadan yapılan herhangi bir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ait değildir. Özel bilgilerimin üçüncü kişilerle paylaşılmasına ve iznim dışında kullanılmasına rıza göstermiyorum. Islak imzam ya da açık rızam olmadan gerçekleştirilmiş işlemlerden sorumluluk ve mesuliyet kabul etmiyorum

Paketleme Danışmanlık Adı Altında Bilgilerimi Aldılar!

Ayben
13 Ekim 21:30