Kavala paketleme acentası evde paketleme işi yanıltmacası. Evde ek iş olarak sabun paketleme işleri için 11.11.2024'te Google üzerinden iş başvurusu sırasında adımı, soyadımı, ev adresimi, IBAN'ımı ve telefon numaramı içeren kişisel bilgilerimi gönderdim. Bu tarihten itibaren, kimlik ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa veya bir işlem yapılırsa, benim ıslak imzam ve rızam olmadan yapılan herhangi bir işlemden hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim.
İsim, soy isim, adres, telefon veya diğer bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesapları, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış ve/veya yapılacak olan herhangi bir işlemden kesinlikle bilgim ve onayım yoktur.
Islak imzam olmadan hiçbir işlemde onayım bulunmamaktadır. Benim ıslak imzam olmadan yapılan herhangi bir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ait değildir ve bunları kabul etmiyorum. Özel bilgilerimin üçüncü kişilerle paylaşılmasına ve iznim dışında kullanılmasına izin vermiyorum. Yetkili mercilere acil suç duyurusunda bulunacağım.