2018 Model Dizel Otomatik Nissan Qashqai ® aracımın arızalanması nedeniyle Nissan ® Yol Yardımı arayarak Çekici ve ikame araç talebinde bulundum. 1 saat içerisinde çekicinin araç başına geleceği belirtildi. 5-6 saat sonra çekici araç aracımın bulunduğu noktaya intikal edebildi. İkame aracın teslimine dair bilgi almak için Nissan Yol Yardımı aradım. İkame araç rezervasyonumun yapıldığını ve Enterprise ® isimli firmanın tarafıma dönüş yapacağı belirtildi. Herhangi bir dönüş olmaması üzerine tekrar yol yardımı aradığımda yoğunluk nedeniyle aracın bir sonraki gün teslim edilebileceği belirtildi. Enterprise firmasını aradım Taksim Şubesinin sabah faaliyete geçerek araç teslim işlemlerini yapacağı belirtildi. Dönüş olmaması nedeniyle tekrar ve tekrar hem Nissan Yol Yardım ile hem de Enterprise ile görüşmeler yaptım.
Yaklaşık 21 saat sonra Yenibosna Enterprise ofisinden arandım. Aracımın Dizel Otomatik Qashqai olduğunu belirterek uygun sınıfta hangi aracın tahsis edileceğini sorduğumda dizel araçlarının otomatik vites olmadığı, dizel manuel Courier veya Egea Cross verilebileceği, otomatik Benzinli İ20 veya Hybrid Corolla verilebileceği belirtildi. Ben de Nissan Yol Yardımdan bilgi almak için Nissan'ı aradığımda bu araçların benim aracıma uygun olduğunu öğrendim. Enterprise Yenibosna ofisini aramaya başladım. 45 dakika boyunca kimse ile irtibata geçemediğim için Taksim Ofisini aradım. Buradan ben telefondayken yapılan harici aramada benim ulaşamadığım personele tek çağrı sesinde ulaşıldığını duydum. Görevli personellerin tamamının sahada olması nedeniyle saat:19:00’a kadar aracın ulaştırılabileceği söylenildi. İkametim önünde değil de herhangi bir yerde yardıma ihtiyacım olsaydı Nissan Yol Yardım’ın çekicisi dahi en erken 5 ila 6 saatte yardıma gelecekmiş; Ayrıca segment sınıflandırması içerinde önerilen araçlar aklınıza yattı ise onun da size ulaştırılması ve yolunuza devam edebilmeniz için Enterprise firmasının yoğunluğu nedeniyle, siz takip etmezseniz herhangi bir bilgilendirme yapılmaksızın, 25(Yirmibeş) ila 26(Yirmialtı) saat kadar bulunduğunuz yerde oyalanabilecek bir meşgale bulmanız gerekmektedir. Tüm bu yaşanan olumsuzluklara rağmen Avcılar Nissan Görkem Yetkili Servisi personellerinin gerek bakım gerek bilgilendirme sürecinde müşteri odaklı çalışmalarının yanı sıra Servis Müdürü h** Bey’in ilgisi sizi rahatlatabilecek tek şey olabilir.