29 Mayıs

Buraya yazmak zorunda kaldım. 😔 En sevdiğim pop kekten kıl çıktı 12 Nisan da ben den fotoları istendi attım WhatsApp ® hatlarına ; dönüş yapacaklarını söylediler ve hala dönmediler. Hiç yakışmadı yazık... Hala inceliyor olamazlar diye düşünüyorum...

Eti Gıda Logo
29 Mayıs 18:11

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Eti Gıda Logo
30 Mayıs 11:09

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Eti Gıda Popkek İçinden Plastik Çıktı

4 gün önce

Isırırken içinden plastik çıktı midem bulandı bu ne biçim re dönüş yapılmadı. Whatsapp' bulamadığım içi kod no 8370 lütfen geri dönüş verilsin yoksa şikayette bulunacağım. Bu ne resmen kusacaktım ya bir çocuk alsaydı o zaman siz sorumlusunuz iyi günler

Eti Gıda Popkek İçinden Plastik Çıktı

14 Kasım 2022

Geçen ay Eti Popkek aldım içinden kıl çıktı durumu Eti'ye bildirdim fotoğraf istediler onlara WhatsApp üzerinden fotoğrafları attım 1 ay geçti hala dönüş yapmadılar Eti gibi büyük bir markanın kendi ürünlerinin peşine düşmemesi şaşırttı açıkçası ne bir açıklama ne bir özür dilediler.

06 Temmuz

Almış olduğum Eti marka benim o bisküvi eksik çıktı Eti dönüş yapmadı. WhatsApp dan seri no istedi halen dönüş olmadı. Şikayetim devam ediyor herkese söylüyor resmi gösteriyorum çocuklarım artık benim o gördüğü zaman bunu yiyip içine koyuyorlar diyor.

Eti Gıda Bisküvi Paketi Açtım Yarım Bisküvi Çıktı

29 Mart

Eti bisküvi aldım içinde yarım çıktı bisküvi WhatsApp resim yolladım yazdım ne dönüş var ne bir şey umursanmıyor bile ben çocuğumu etinin cici bebesini alıyorum umursanmıyor demek ki şikayetlerimiz diyecek kelime bulamıyorum istedikleri zaman görüyorlar o zamanla

21 Şubat

Kaçtır almış olduğum Hoşbeş ürünü bir ağız tadıyla yiyemiyorum, değişik değişik şeyler var ya da ürünün bir kısmı yok! Anlamış değilim sorunsuz hoşbeş yemek için ne yapmak lazım? Eti'ye kendilerine internet sitelerinden yazdım aradım WhatsApp'tan yazdım dönüş yok! Rica ediyorum bir hoşbeş keyfimiz v...

0 Yorum

Eti Gıda Şikayetvar üye markasıdır