Ezgi
28 Eylül

Bugün Petito çikolata aldım ve erisinde kıla benzer beyaz beyaz bir sürü beyaz kıl gibi bir şey vardı ve ben uzun zamandan beri Petito yiyen biriyim. Bugün ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım ve çok şaşırdım. Aldığım yere de götürdüm fabrika ® hatası dendi.

Eti Gıda Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 16 dk 18 sn
Eti Gıda Logo
29 Eylül 08:52

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Eti Gıda Logo
29 Eylül 14:07

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Eti Gıda Paketler Arasındaki Lezzet Farkı Ve Yumuşama Sorunu

Esin
08 Ekim

Burçak bisküvide paketler arası tad değişikliği var bazı paketlerde bisküviler beyaz çıkıyor bazılarında daha güzel pişmiş. İyi pişmiş olanlar çok lezzetli oluyor diğerleri değil. Bir de beyaz olanlar yumuşak oluyor... Fabrikanın pişme derecesini kontrol etmediği ürünlerden anlaşılıyor

İnci
20 Eylül

Bisküvi paketini açtığımda hepsinin üstüne tuz dökülmüş gibi küçük beyaz tanecikler vardı. Paket delik ya da açılmış değildi. İşlem sırasında olmuşa benziyor. Zehirlenme ihtimalim bile vardı. Çevremdekilere gösterdim ve böcek larvası olduğunu söylediler. Böyle bir kötü duruma inanamıyorum resmen ken...

Şükrücan
30 Ağustos

Herhangi bir bakkalda aldığımız fiyatı 14,5 TL olan Eti Burçak sütlü çikolatalı adlı ürününüzü satın aldık fakat ürün bozuk herhalde üstünde tuz gibi beyaz benekler çıktı görüntüsünden ne olduğunu anlamak zor fakat tuz veya şeker olduğunu düşünüyoruz. Ürünün değiştirilmesi yerine paramın iadesini is...

0 Yorum

Eti Gıda Şikayetvar üye markasıdır