İnci
20 Eylül

Bisküvi paketini açtığımda hepsinin üstüne tuz dökülmüş gibi küçük beyaz tanecikler vardı. Paket delik ya da açılmış değildi. İşlem sırasında olmuşa benziyor. Zehirlenme ihtimalim bile vardı. Çevremdekilere gösterdim ve böcek larvası olduğunu söylediler. Böyle bir kötü duruma inanamıyorum resmen kendimi zehirlemek in para ödeyip satın almışım. Bu kurumsal bir firmada üretildiğinden ve paketi açılmadığından satın aldığım yeri suçlamıyorum. Suç bunu üreten fabrikadadır!

Eti Gıda Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 17 dk 25 sn
Eti Gıda Logo
21 Eylül 08:50

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Eti Gıda Logo
21 Eylül 11:17

Tüketicimize vermiş oldukları numaradan ulaşılamamaktadır. Bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, Eti Müşteri Hizmetleri

Baki
2 hafta önce

Eti sütlü çikolatalı Burçak bozuk çıktı. Üstüne bir de kızım ben görmemiştim, yemiş. Bozuk ürünü şimdi görünce fark ettim. Böyle bozuk bir ürün insanın sağlığını bozabilir. Bunun vebali kimin olur acaba? Mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum. Eti fabrikasına...

Merve
24 Ekim

Eti Sultani bisküvisinin içinden gelen ağır bir koku ve rutubet göstergesi ve yapış yapış durumu üzerindeki delikler böceklenme büyük bir fabrikası olan Etiye yakışmadı. Geçen gün Eti Puf da sararmıştı bu fabrika çalışanları ve kurumsal bir yer buna çözüm bulmalı. İnsan sağlığı tehlikeye atılmamalı.

Eti Gıda Paketler Arasındaki Lezzet Farkı Ve Yumuşama Sorunu

Esin
08 Ekim

Burçak bisküvide paketler arası tad değişikliği var bazı paketlerde bisküviler beyaz çıkıyor bazılarında daha güzel pişmiş. İyi pişmiş olanlar çok lezzetli oluyor diğerleri değil. Bir de beyaz olanlar yumuşak oluyor... Fabrikanın pişme derecesini kontrol etmediği ürünlerden anlaşılıyor

Eti  Meydan Muharebesinden Çıktıktan Sonra Paketlenen Bisküviler

Alp
04 Eylül

Sanırım fabrikada ezilen dökülen çöp olan bisküvileri, 3' lü paketler şeklinde indirimli olarak satıyorsunuz. Birkaç defadır alıyorum fakat paketi açtığımda sanki bisküviler Meydan muharebesinden çıkmış gibi parçalanmış haldeler, paketlerin hepsinden aynı şekilde çıkıyor.

Eti  Meydan Muharebesinden Çıktıktan Sonra Paketlenen Bisküviler

Gökhan
11 Mart

Eti kurabi bisküvi kalitesine yakışmayan olayla karşılaştım. Marketten aldığım bisküvi çayla yemek için misafirin önüne indireyim dedim. Tam ağzına atıyordu ki kocaman kıl çıktı. Böyle bir şey olur mu? Fabrikasyon olan ürünlerde kıl çıkması kadar kötü bir durum olabilir mi? Misafire mahcup olmamda a...

0 Yorum

Eti Gıda Şikayetvar üye markasıdır