Eti Gıda Canga Boyut Farkı

Eti Crax patlamış mısırlı sevdiğim atıştırmalık fakat artık yok. Neden piyasadan kaldırıldı anlamadım. Eskiden bakkallarda rahatlıkla bulabiliyordum şimdi onu da bulamıyorum. Nereden bulabileceğim hakkında bir bilginiz varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Eti hoşbeş içindeki gofretlerin bir kısmı farklı ve renkli bile farklı son kullanma tarihi 2024 olmasına rağmen dün akşam aldık. Bugün açtık kızım çok seviyor diye sık sık alıyoruz ama bu seferki gofretler farklı tad olarak da biraz acı gibi değişik Eti gibi firmaya yakışmadı
Eti Crax mısırlı en sevdiğim üründü. Kaç yıldır piyasada yok, her yerde aradım fakat bulamıyorum. Neden piyasada olmadığını da merak ediyorum. Ondan başka kraker yemiyordum ve gerçekten çok özledim. Lütfen tekrar çıkartın bu ürünü, dolu dolu almak istiyorum. Artık.
Merhabalar, Eti süt burger 08.06.2023 tarihinde aldım ürünün son kullanma tarihi geçmemesine rağmen ekte ileteceğim görsellerde görüldüğü üzere küflenmiş. Müşteri memnuniyeti adına konu ile ilgili gerekli aksiyonların alınıp insan sağlığını etkileyecek boyutta bir tablo ile karşılaşmak üzücü oldu. K...
Eti Gong hardallı ve ballı aldım tuhaf küf gibi siyah bir madde çıktı tüm paketi atmak zorunda kaldım. Çok beğenerek yediğim koli koli aldığım üründen tiksindim resmen. Dikkat edilmesi gerek. Aldığım yer küçük bir bakkalda değil ki elinde eskiden kalan urunu satsa, market zincirinden aldım.
Sürekli tercih ederek kullanmış olduğum bir markadır. Almış olduğum Canga'nın boyutları aynı değildir. Fiyat konusunda artış yapılıp, üründe bu denli hatayı kabul edemiyorum kusura bakmayın. Umarım dikkate alırsınız.