05 Haziran

Satın aldığım Eti Burçak sütlü çikolatalı bisküvinin inden, görselde görüldüğü gibi üzerinde beyaz kabarcıklar olan bisküviler çıktı ve son kullanma tarihi de geçmemiş 6 ay var daha iyi ki kızım açmadı fark etmeden yiyebilirdi ne olduğunu anlamış değilim. Daha önce karşılaşmadım. Konuyu dikkate alırsanız memnun olurum.

Eti Gıda Logo
05 Haziran 09:01

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Eti Gıda Logo
05 Haziran 16:06

Tüketicimize vermiş oldukları numaradan ulaşılamamaktadır. Bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, Eti Müşteri Hizmetleri

Eti Gıda Eti Puf Bozuk Ürün

5 gün önce

Aldığımız Eti pufların ikisi de bozuk durumda son kullanma tarihi geçmemiş paket herhangi bir şekilde hava almamış herkes bilir ki Eti puf bembeyaz olur ama bizimki sarı renkte bozuk olduğunu düşündüğüm için paketleri dahi açmadım telafi edilmesini istiyorum.

1 hafta önce

Bozuk ürün... Bakkal tarafından çocuklar verilmesi 16.09.2023 tarihinde yağmur market Velibaba Adresinden Eti kare çikolata aldırdım ev geldiğinde paketi açtım içi beyaz son kullanma tarihine de var paketin resmini çektim son kullanma tarihinde resmini çektim

1 hafta önce

Marketten Eti Karam diye bir ürününüzü aldım. Son kullanma tarihi geçmemesine rağmen şekerleme ve çikolata üzerinde beyazlamalar oluştuğunu gördüm ve markete götürdüğümde bozuk olduğunu söylediler, ancak ürünü iade almadılar. Ben yıllardır Eti ürünleri kullanıyorum, ilk defa böyle bir şeyle karşılaş...

1 hafta önce

Eti Hoşbeş Gofret Bir kutu Eti gofret hoşbeş almıştım. Arkadaşlarıma bir kısmını dağıttım. Son tüketim tarihi 25.03.2024 olmasına rağmen üründe beyaz baloncuk gibi şeyler var. Bozuk olabileceğini düşündüğüm için geri kalanını tüketmedim. Çözüm üretilmesini talep ediyorum. Teşekkürler

1 hafta önce

10 Eylül tarihinde şok marketten aldığım iki adet Eti Canga dan birinin üzerinde nokta nokta beyazlıklar vardı ve bu durum hiç normal görünmüyordu. Son kullanma tarihi 13/12/2023. Bu Canga'yı gördükten sonra diğerini de yemedik. Bozuk ürün nasıl satışta olur ya da nasıl bu hale gelir anlamış değilim...

0 Yorum

Eti Gıda Şikayetvar üye markasıdır