Esteworld'UN Geldiği Hazin Nokta.

Este World aradı ve 1 ay önce verdiği fiyatın çok daha üzerinde bir fiyat verdi ve işleminizi yapalım dediler. 1 aydır mağdur eden sizsiniz beni dedim. Beni cezalandırma yoluna gittiler. Merakla izliyoruz bir marka değerini nasıl bu hale getirildigini.

Yıllar önce saç ekimi yaptırmış olduğum Este World de önceki yapılan işlem sonrası çok büyük sorun yaşamadık ve yine tercik ettik. Bir yetkilileri ile görüştük mal satar gibi ilgilenmeden fiyat verdi bitti. Duyduğumuz rahatsızlığı ifa ettik yetkililerine başka birisi ile görüştürdüler ve 5 gündür ulaşamıyoruz 5 gün sonra sesli mesajla. Fiyat bu işinize gelirse gibi bir ifade ile cevap vermişler. Çok acı çok üzücü. Bir kurum nasıl erir kendi içinde buyurun resmi.
Esteworld aradı ve 1 ay önce verdiği fiyatın çok daha üzerinde bir fiyat verdi ve işleminizi yapalım dediler. 1 aydır mağdur eden sizsiniz beni dedim. Beni cezalandırma yoluna gittiler. Merakla izliyoruz bir marka değerini nasıl bu hale getirildigini. Ve umarım sağlığın ticari bir değerden uzak tutulması gerektiğini bu hale nasıl geldiklerini bu şekilde nereye kadar gideceklerini oturup dusunurler.