Esteworld Altunizade Burun Ameliyatı Mağduriyeti Ve Doktorun Kaba Tutumu!

03 Temmuz 2022

2020 yılında olduğum burun ameliyatım hakkındaki şikayetimi artık burnum yeterince (! ) oturduğu için yazıyorum. Burun alçım çıktıktan hemen sonra bile fark edilen orantısızlıklar ve burnumun içinden gelen rüzgar/ıslık sesleri vardı. İlk görüşmede ameliyatımı yapan ** ** Beye söylediğimde ödem olduğunu zamanla geçeceğini söyledi, ben de inandım zaten şişlikler olduğu belliydi. Fakat aradan 1 ay geçti 3 ay geçti 6 ay geçti durum ise değişmeyi bırakın daha da kötüleşti. Burnumda yer yer çukurlar, tümsekler, göçükler hatta yarıklar bile var. Burnumun içinden gelen ses ise o kadar kötüleşti ki 2 yıldır uyku uyuyamıyorum. Doktora bu şikayetleri 6. Ay kontrolümde dile getirdim, bana "evet burnunda şekil bozuklukları olmuş revizyon yaparız" tarzı bir cevap verdi. Gelen ses için ise bir ışıksa burnuma bakıp 'bir şey gözükmüyor' dedi bu cevabı üstüne ama ben uyuyamıyorum düzgün nefes alamıyorum rüzgar ve ıslık sesi çıkıyor diye üsteleyince bana sert bir tavırla " ne yapmamı bekliyorsun ki bir şey yok gözüküyor içeride" dedi. Ne yapacağımı bilemedim çıkar çıkmaz ağladım sinirimden. Ne tomografi cihazları var ne de burun içine bakılan kameralı cihazları. Paramın iadesini istiyorum, başka bir yerde üstüne para koyup revizyon yaptıracağım. Paramın iadesini yapmazlar ise maddi manevi tazminat davası açacağım.

Esteworld Ücret İadesi Talebi

23 Haziran

Altunizade Esteworld şubesi yakın tarihte fraksiyonel lazer 3 seans tedavisi almış olup 2 seans tedavisi sonucu hiçbir şekilde bir sonuç alamadım.  İlk doktor görüşmemde %30-%40 gibi bir sonuç alabileceğim bilgisi verilmiştir ayrıca tedavi süresinde ilk seans için gittiğimde randevulu gitmiş olmama...

Esteworld İade Talebinin Yapılmaması

3 hafta önce

Esteworld Altunizade şubesinde lazer paketi aldım. 1 ay geçti hala ödemem yapılmadı. Aradığımda ise 15 gün daha beklemem gerektiği söylendi. Yasal ödeme süresini de geçtim 45 gün ben neyi bekliyorum! Böyle bir kuruma hiç yakıştıramadım.

4 Yorum

Polat

Allah'ın senin için takdir ettiği şekli bozmaya kalkarsan başına böyle bir şey gelmesi normal. Bu size ders olsun. Bir daha fıtratı değiştirecek estetik ameliyatlardan medet ummayın. Geçmiş olsun

Ayşe

Hangi doktora olmuştunuz acaba?

Abdullah

Şu an ne durumda acaba burununuz

Ela

Durumum aynı, şikayetimden sonra hastanedeki yetkililer bana ulaşıp mağduriyetimin giderileceğini belirttiler

Esteworld Şikayetvar üye markasıdır
Henüz cevap vermedi