Esenyurt Esencan Hastanesi Acil Bölümü Hizmeti

13 Ekim 2023 09:18

Esenyurt Esencan Hastanesi acil bölümüne kızımın yüksek ateşten aşırı titremesiyle gittik. Acilde kızım titreyerek beklerken bizi 1. Kat çocuk polikliniğine götürdüler. Evden o kadar hızlı çıktım ki, yanımda ne kimlik ne para vardı. Ben bir an önce müdahale edilsin diye kızımı özel hastaneye götürdüm, bekleyecek olsam devlet hastanesine de giderdim. Annem arkamdan kimlik ve para getirene kadar beklemek zorunda kaldım. Bununla da bitmedi. Çocuğa doktor kayıt açmadan bakmadı, kayıt açtıktan sonra kan tahlili bile çıkmadan çocuğa iki tane serum vermeyi uygun gördü. O an ne olduğunu sorgulamadan zor bela çocuğa serumu taktırdık. Sonra baktık ki kan tahlilleri temiz çıktı. Yani 500 küsur muayene parası 1300 küsur de serum parası ödedik. En önemli kısımda tüm tedaviler bitti, ama konuşacağım bir doktor yok! Reçeteyi bana asistanı verdi, diyorum ki ben 3 gündür antibiyotik veriyorum bu çocuğa, yeni verdiğiniz antibiyotiği nasıl kullanalım? Hemşireler bana yarım yamalak cevap veriyor. Bankoda birbirleriyle bakışarak 'kanka ne dedi doktor?' diye soruyorlar. Nesi var kızımın dediğimde 'salgın' diyorlar. Doktor bize ne biey açıkladı, ne ilaçları nasıl kullanacağımızı söyledi. Sadece alacakları paraya ve mesailerinin dolmasını bekleyen personel dolu içerisi, özel hastane şaşırtmadı.

13 Ekim 2023 09:26 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Özel Esencan Hastanesi olarak sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına yapmış olduğunuz geri bildirim için teşekkür ederiz. Şikayetiniz Hasta İletişim Birimimize aktarılmış olup işleme alınmıştır. Süreç tamamlandığında tarafınıza dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Etimesgut A Life Hastanesi, Doktor İhmali

14 Nisan 2024 17:48
Elis sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 17:39

Esencan Hastanesi İlgisiz Ve Saygısız