Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Ertan Palıtoğlu Kadın & Erkek Kuaförü Sonuna Kadar Şikayetçiyim Her Şey Çok Kötüydü

23 Mayıs 2023 22:16

Ben hayatımda böyle kötü bir işletme görmedim. Ablamın düğünü için gittik. Kendisi tesettürlü. İşlem sırasında türbanın çok fazla sıktığını söylemesine rağmen bir şey olmaz alışırsın diyerek geliştirildi. Daha sonrasında çekime gittik ve ağrıdan yerinde duramadı. Aradık durumu anlattık ek ücret istediler. Kendi hataları olmasına rağmen. Ciddi anlamda acı ve ağrı içinde olduğu için fotoğraf çekimi kötü geçti. Kuaföre tekrar gittik gelişigüzel bir şekilde tekrar yapıldı. Sorun bununla da bitmiyor. Ertesi gün yine gittik düğün için. İki gün boyunca işletme sahibi Tuğba Hanımın imalarına göz devirmelerine vs. Maruz kaldık. Yanımdan geçerken koluma omuz atarak geçti. Bende müsaade isteseydiniz yer verirdim dedim. Sende çekilseydin o zaman diye bir tepki aldım. Daha sonrasında hitap şeklinize ve konuşma tarzınızı düzeltin ben sizinle sizli bizli konuşuyorum dedim. Direkt üstüme yürüdü burnumun ucuna gelerek sen hayırdır konuşmuyorum dedi olay uzadı çeşitli hakaretlere maruz kaldım haklı olduğum halde hiçbir şekilde hakaretine karşılık vermediğim halde salondan kovmaya çalıştı üzerime yürüdü. Ben böyle bir saygısızlık böyle bir kötü İşletme görmedim. Yetmiyormuş gibi bir de üstüne ablamın gelinliğine likit allık döktü. Bana çarptığı sırada onu da dökmüş. Gelinliği battı. Günümüzü mahvetti. Yediğim hakaretler üstüme yürümeler sonuna kadar şikayetçiyim

27 Ağustos 2023 02:05

Erhan Kaya Kuaför Hijyen Sorunu Ve Kötü Hizmet: Makyaj Deneyimim