Erikli Su Altınoluk - Edremit Fazla Ücret Alınması Şikayeti

16 Ağustos

Altınoluk-Edremit-Balıkesir adresimle Erikli uygulamasından 1,5 litrelik su siparişi vermek istedim. Sipariş öncesi uygulamanın yeni sürümü var uyarısı ile uygulamayı güncelledim. Ardından 6 adet 1,5 litrelik suyun 50 TL olduğunu gördüm. İki adet sepete atıp, toplam 100 TL Nakit ödeme yapmak için siparişi verdim. Servis siparişi getirdiğinde toplam 140 TL ödememiz olduğunu söyledi. Erikli Su'yun uygulamasında 100 TL olan ödemeyi neden 140 TL olarak istedikleri ile ilgili gelen personele şikayette bulundum. Firmayı aradı, firma yetkilisi G*** Bey de durumu düzeltmedi. Servis personeline şikayetçi olacağımı ve ürünlerin fiş-faturasını istedim. Vergisini bile ödediğini belgeleyemeyen firma bana fiş-fatura da vermedi ve 140 TL aldı. Gördüğüm fiyattan alışveriş yapma hakkım dolayısıyla fazladan ödediğim 40 TL ücreti geri almak istiyorum. Erikli Su'ya yakışmaz şekilde servis bayisinin yaptığı bu usulsüz ödeme alma işlemi ve fiş vermeme halinden şikayetçiyim.

Erikli Su Altınoluk - Edremit Fazla Ücret Alınması Şikayeti
Erikli Su Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 53 sn
Erikli Su Logo
16 Ağustos 13:35

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Erikli Müşteri Hizmetleri

Erikli Su Logo
16 Ağustos 15:01
16 Ağustos 16:17

Uygun olmadığım zamanda aranmışım. Bu numarayı tekrar deneyebilirsiniz. Bu arada gayet açık anlattığım sorunumun nesini tekrar anlatacağım bilemedim: 40 TL fazladan alınan ücretin iadesini talep ediyorum.

18 Ağustos 06:50

Aynı gün içinde Erikli genel merkezi tarafından arandım. Haklı olduğumu, fiyatın 100 TL göründüğü bilgisini verdiler. Bayiye ücret iadesi yapılması ve müşterilere fiş-fatura verilmesi gerektiği ile ilgili mail ilettiler. Ardından Erikli - Altınoluk-Edremit bayisi yetkilisi Erhan Bey aradı ve ücret iadesinin yapılacağını gayet kibar bir dille ifade etti, gerçi bundan sonrasında fiş verme konusunda çok hevesli olmadıklarını düşündürecek şekilde konuştu. Ama bana hem 40 TL geri ödendi hem de fiş verildi. Erikli Su genel merkezine "bayilere kafalarına göre davranma izni vermeyip", kurumsal bir firma hassasiyetinde davrandıkları için teşekkür ediyorum.

Erikli Su Pahalı Su Kötü Hizmet

Zafer
23 Ağustos

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşamaktayım. Uzun süredir s firmasından 19 litre damacana su almaktayım. Bu firma ile servis konusunda sıkıntı yaşayınca Erikli marka suya abone oldum. Yeni aboneye özel ilk alımda depozitosuz su alabileceğim müşteri hizmetleri tarafından söylendi. Fakat servisi sağla...

Erikli Su Siparişi Verebilirsek Gelir Mi Bilmem?

Uğur
25 Temmuz

Balıkesir Edremit ilçesi Altınkum mahallesinde Erikli damacana su siparişi vereceğim adamlar sipariş almıyor 9:00 da aramalıymışız. Yaz yoğunluğu olunca servis sayısını ona göre arttırmak zor bir şey mi acaba? Zaten bir yaz iş yapılacak insanları bıktırıyorlar.

Altınoluğa Erikli Su Servisi Olmuyor

A. Ayguen
25 Temmuz

Balıkesir ili Edremit ilçesi Altınoluk mah., de yazlıktayız ve 21 Temmuz cuma günü 2 adet verdiğim sipariş her gün ısrarlı aramalarıma ve telefondaki hanımefendinin tabi bugün kesin gelecek demesine rağmen gelmedi. Cumartesi günü 2 site yanımızdaki tanıdığıma aynı gün ısmarladım hemen geldi dedi. ...

Erikli Su Siparişi Teslimatı Yapmıyor

Nülifer
06 Temmuz

Balıkesir, Edremit, Altınoluk Erikli Su şubesi haftalardır su siparişi teslim etmemekte ısrar ediyor, belki 10 kez aradım gecikme olabilir diyor ama getirmiyorlar, asansör olmadığı için ve üçüncü katta oturuyor olmamdan sanırım numarayı kaydediyorlar.

Erikli Su Siparişi Fiyaskosu!

Gözde
01 Temmuz

Balıkesir Edremit Güre mahallesinde 25.06 tarihinde 2 damacana Erikli Su siparişi verdim. Haber bile vermeden siparişi getirmediler. Ertesi gün müşteri hizmetleri ile görüştüm. Konu ile ilgileneceklerini söylediler. Ve bugün 01.07 hala bana 2 damacana su getirecekler. Bayi zaten fiyasko ama keşke mü...

0 Yorum

Erikli Su Şikayetvar üye markasıdır