Erikli Su 2-3 Saat Siparişim Gelmedi, Eşim Susuz Kaldı

Halil
20 Eylül

2 saattir su gelmedi Bandırma firması bu son siparişimde başka firmaya geçiyorum 1-2 olur. 3-4 defa aynı şey olmaz buradan Balıkesir Bandırma bölge müdürüne sesleniyorum, siz daha böyle giderse çok müşteri kaybedersiniz. Bu personellerle dükkandaki hanımefendi ayrı telden çalıyor, siparişi getiren arkadaş bir de kaba konuşması bambaşka olay.

Erikli Su Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 53 sn
Erikli Su Logo
20 Eylül 15:53

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Erikli Müşteri Hizmetleri

Erikli Firması 10 Saat Oldu Hala Su Gelmedi

Halil
12 Mart

Merhabalar Balıkesir / Bandırma bölge müdürlüğüne yazıyorum Böyle Erikli gibi marka olan bir firmaya yakışmadı. Kaç kere müşteri hizmetleri arayıp söz verdi. Bir daha daha dikkatli olacağız. Aynı problemlerle karşılaşmıcaksınız diye ama tekrardan aynı durum su söylüyorum eşim evde susuz kalmış durum...

Erikli Firması 10 Saat Oldu Hala Su Gelmedi

0 Yorum