sta-1-hoverYetersiz Çözüm

Ereyon.com.tr Satılan Ürünün Arkasında Durmaması!

Mehmet Mehmet06 Kasım 2017 08:38

Ereyon.com.tr adresinden 17.10.2017 tarihinde alışveriş yaptım. Ürün aynı gün kargoya verilmiş ama bana kargo bilgisi iletilmedi. Mail atarak kargo takip numarasını öğrendim. Ürün 24.10.2017 tarihinde bana ulaştırılması için dağıtıma çıktı ürün geri dönmesin diye akşama kadar evde bekledim ama gelen giden olmadı. Firmayı arıyorum bilgi için bana lojistik firmasını ara diyor. Lojistik firmasını arıyorum bana Gaziantep şubesini arayın Gaziantep şubesini aradım bana şoför numarasını arayın diyor. Şoför de benim bilgim yok ürün bende değil diyor. En son lojistik firmasının Gaziantep şubesinde beklediğini öğrendim.

25.10.2017'de bana yarın kesin gelecek dediler. Ben yine izin aldım akşama kadar bekledim yine gelen giden yok kimsenin üründen haberi yok. Tekrar aradım Gaziantep şubesi bana ürünün yarın gelebilir cevabını verince iade ettim. Sorunum Ereyon sattığı ürünün arkasında durmuyor.

  • - Görüntüleme
empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star
0/5

Cevaplar

Ereyon.com.tr Logo Ereyon.com.tr 22 Kasım 2017 13:36

Müşterimizin ücret iadesi tamamlanmış, dekont e-posta adresine iletilmiştir.

profile-icon Mehmet 17 Kasım 2017 00:07

17 Ekim'de ürün taşıma şirketine veriliyor. 26 Ekim de Ereyon.com.tr bana taşıyıcı firma ara diyor taşıyıcı firma Gaziantep şubeyi ara diyor Gaziantep şubesi şoförü ara diye numarasını veriyor şoförü aradım koli bende yok diyor. 17 Ekim'den 26 Ekim'e 9 gün geçiyor ben Kahramanmaraş şehir merkezindeyim 9 gün de bana gelmiyor ve Ereyon.com.tr un tavrını beğenmediğim için iade ettim. Ürünü başka firmadan sipariş ettim 24 saat geçmeden elime geçti. Bana cevap olarak müşteri ürünün teslimatını beklemediği için iade etti ifadesi yanlış. İade edeli bugün 21 gün geçti. Ürünü geri iade alamamislar. Burada mağdur olan benim. Firma beni hayal kırıklığına uğrattı. Müşteri hizmetleri çok zayıf.

Ereyon.com.tr Logo Ereyon.com.tr 16 Kasım 2017 16:01

Merhaba; Müşterimizin siparişi 17 Ekim Salı günü onaylanmış, aynı gün Horoz Lojistik'e sevkiyat için teslim edilmiştir. Nakliye firmalarının bölgesel olarak teslimat süreleri değişmekte olup, firmamızın müdahale imkanı bulunmamaktadır. Müşterimiz, teslim tarihini beklemeyi uygun bulmadığı için, ürünü teslim almayacağını ileterek, ücret iadesi istemiştir. Ürünün, lojistik şirketinden firmamıza iade olarak ulaştırılması için, 26 Ekim tarihinde işlemler başlatılmıştır. Ürün depomuza ulaştırıldıktan sonra, müşterimizin faturasının iptali sağlanarak ücret iadesi tamamlanacaktır. Bu bilgiler müşterimiz ile, telefon ve e-posta kanalıyla paylaşılmıştır. Süreç uzadığı için, müşterimize lojistik firması ile sağlanan yazışma örnekleri gönderilmiştir. Tercihen bekletme durumu söz konusu olamayacağı gibi, işlemlerin en kısa sürede tamamlanması adına süreç takibimizde devam etmektedir. Saygılarımızla.

profile-icon Mehmet 15 Kasım 2017 09:22

1 hafta daha geçti ücret geri iade alamadım. Firma hiç umursamıyor

profile-icon Mehmet 08 Kasım 2017 08:39

26.10.2017 tarihinde iade ettim ama ücret geri iade alamadım. Firma hep aynı cevabı veriyor. Müşteri ilişkileri çok zayıf. Bir çok siteden 10 yıldır alışveriş yaparım ilk defa bu kadar sorun yaşadım.

counter-icnSizin de benzer bir şikayetiniz varsa
  • Yorum yazabilmek için ya da .

İlginizi Çekebilecek Diğer Konular