Ereyon.com.tr İade Kabul Etmiyor
1.599görüntüleme
"Depomuzdan kontrolü sürecinde, paketin incelendiğine dair detayları, müşteri ile yapılan görüşmelerde iletilmiş ve müşterimizin de bu detaylara itirazı olmamıştır. " Ne demek itirazı olmamıştır. Haksızlığa uğradığım için çabalıyorum. Ben sizde art niyet arıyorum. Kabul etmemek için çabalıyorsunuz. Yazıyorum ki ürünü kullanmadım, açtığım gibi geri paketledim. Gerekli özenide gösterdim. Ama siz itiraz etmedi diyorsunuz. Bugüne kadar 100 den fazla ürün iade ettim. İade şartlarını, mesafeli satış sözleşmesini gayet iyi biliyorum. Sizde şunu çok ama çok iyi biliyorsunuz ki; bu ürünü Hakem Heyeti kararına göre almak zorunda kalacaksınız. Ben de keyifle ereyonun yapmış olduğu haksızlığı, buradan alışveriş yaptıklarında başlarına neler gelebileceğini, almadan önce 10 defa düşünmeleri gerektiği konusunu paylaşacağım
462841 numaralı sipariş ile el blenderı aldım. Beğenmediğim için iade ettim 1 gün içinde. Ama Ereyon.com.tr kabul etmedi. Çizik, toz, özensiz yerleştirme gerekçesiyle. Çizik, toz kesinlikle kabul etmiyorum. Özensiz de yerleştirmedim. Ama yerlerini karıştırmış olabilirim. Kabul edilmeme sebebini sordum müşteri hizmetlerine iade maili atmadığım gerekçesiyle kabul edilmemiş. Mail attım bu seferde yukarıdaki sebepleri bahane ettiler. Kargo şubesini arıyorum tutanak tuttunuz mu kargo görevlisiyle beraber açtığını söylüyor Ereyon dedim. Kargo şubesi bizim öyle bir hizmetimiz yok kargoyu teslim alırlar sorumluluk onların diyor. İzmir bölge müdürlüğünü arıyorum kargonuz iade. Açılmamış diyor. Açıldığı zaman böyle bir prosedür olmaz. Onlar açar bakar bize tekrardan iade faturasıyla göndermeleri gerekir diyor. Ben bu ürünü kullanmadım. Açtığım gibi paketleyip size geri gönderdim.