04 Şubat 2014

Ereyon.com.tr LG Telefon Arızalı Çıktı!

Ereyon com.tr'den 30.01.2014'te almış olduğum telefon 01.02.2014'te elime ulaştı eşime doğum günü hediyesi olarak aldığım telefon kutudan direk arızalı çıktı cumartesi olduğu için bana mail göndermem gerektiği söylendi.

01.02.2014 gönderdim maile 03.02.2014 saat 17.27 oldu hala cevap yok , ürün başarı garantili dediler gittim başarı servise biz LG ye bakmıyoruz dediler, en sonunda LG yetkili servise gittim ve telefonu aldılar 15-20 gün içerisinde gelir dediler ben 1.500 tl'yi veriyorum telefon alıyorum ürün elime gelmiyor.

Nilüfer 317 Okunma

Cevaplar

  • Nilüfer 04 Şubat 2014

    Eklemek istiyorum o mail bana gelmiş olsaydı sizi aradığımda müşteri hizmetlerinizdeki arkadaş bana o numarayı verirdi mutlaka aradığım saatler konuştuklarımız kayıtlarınızdadır güvenlik için kayıt ediyorsunuz ya inceleyin isterseniz.

  • Nilüfer 04 Şubat 2014

    benim mailime bu mail gelmedi sürekli kontrol ediyorum şuanda tekrar baktım yine yok lütfen gerçekleri saptırmayınız ayrıca LG servisindeki arkadaşlar benimle çok iyi ilgilendi onlardan asla şikayetim yok ben EREYON.com.tr'nin ilgisizliğinden bahsediyorum ve bir şey daha bana BAŞARI TEKNİK ilgileniyo dediniz ben oraya gittim biz LG ye bakmıyoruz dedi. EREYON.com.tr alış veriş yapana kadar çok iyi fakat alışverişten sonra herhangi bir ağrızada gerçekten çok kötü....

  • Ereyon.com.tr Temsilcisi04 Şubat 2014

    Müşterimizin 01 Şubat 2014 saat 14:40 tarihinde iletmiş olduğu başvuruna, ürünü ilgili prosedürlere uygun olarak göndermesi gerektiğini belirten ileti hafta sonu tatili nedeniyle 03 Şubat 2014 saat 09:30'da yanıt olarak verilmiştir. Ekte müşterimizden gelen talep ve verilen cevabın ekran görüntüsü bulunmaktadır. Müşterimiz e-posta kutularını kontrol ettiğinde gelen iletiyi görebilecektir. Firmamız yetkili servis sürelerine müdahale edememektedir. Servis süresi yasal olarak 20 iş günüdür. Müşterimiz, konu ile ilgili olarak detaylı bilgiyi müşteri hizmetlerimizden alabilmektedir. Değerli müşterilerimiz, tüm şikayet, öneri ve görüşlerinizi sitemizde yer alan müşteri hizmetleri bölümündeki formları doldurarak, sitemize ait sosyal platformlardaki (Facebook ve Twitter) sayfalarımızı kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Ereyon her zaman müşteri memnuniyetine önem verir. Saygılarımızla www.ereyon.com.tr

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön