Epeyucuza.com'dan Sipariş Verdiğim Ürün Teslim Edilmedi!

24 Şubat

Epeyucuza.com sitesinden Dyson V12 siparişi vermek için araştırma yaptığımda sitenin Aydoğanlar Ev Gereçleri şirketine ait olduğunu internet inceleyip Philips Ankamall şubesini aradığımda telefona çıkan bayan sitenin kendilerine ait olduğunu söyleyince sipariş geçtim. Ve 15 Şubat saat 15.05 sitede belirtilen ibana ürünün bedeli olan 8463 TL'yi gönderdim. Ürünün 18.de kargolanacağını söyledi, iletişime geçen firma yetkilisi. Fakat ertesi gün bana iletilen kargo takip no.nun sahte olduğunu ürünün kargolanmadığını anladım. Gönderdiğim ürün bedelinin derhal iadesini istiyorum.

Epeyucuza.com'dan Sipariş Verdiğim Ürün Teslim Edilmedi!
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

29 Temmuz

23.02.2023 saat 15:41 de Aydoğanlar Ev Gereçleri Adına Ticaret Bakanlığına kayıtlı www.epeyucuza.com sitesinden hutt Xiaomi 0a6 airfrey 6.5 litre 1700 WAT camlı yağsız fritözü peşin olarak aldım, Siteyi Bakanlığa bağlı e-ticaret sisteminden kontrol ettim ve güvenilir buldum. Parayı havale ettikten ...

Epeyucuza.com Aldığım Ürünü Göndermedi

11 Mart

Aldığım ürünü göndermedi. Yanıltma üzerine kurulmuş. Altus şarjlı süpürge aldım ürünü göndermediler. İnsanların emeklerini yok sayıyorlar. Aydoğanlar Ankara yazıyor. Savcılık başvurusunda bulunacağım. Bir an önce uyarmak için yazdım.

Epeyucuza.com Aldığım Ürünü Göndermedi

4 Yorum

Sultan

Destek olursanız sevinirim urunu aldınız mı

Sultan

Ürün size ulaştı mı ben de tam alacaktım

Arkadaşım bizim 20 günü geçti Tüm yetkililer resmi yollardan şikayette bulunuz. Gerekli yerlere şikayet ettim bekliyoruz.

Rey

Hiçbir şey çıkmayacak para gitti her yere şikayet ettim hala site açtık hala dlndırıyor buraya ilk yazan benim 1 ay geçti

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.