Enuygun.com Veremediği Hizmet

06 Mayıs 15:51

En uygun internet sitesinden gidiş-dönüş uçak bileti aldım. Ablamın düğün tarihi değiştiği için uçak biletimin dönüş tarihini bir gün sonraya almak istedim ama internet sitesinden yapamayınca müşteri hizmetlerini aradım.

Görüştüğüm hanımefendi, bana Türk hava yollarını aramam gerektiğini ve onların bana yardımcı olacağını söyledi. 'bileti enuygun.com'dan aldığım için sizin yardımcı olmanız gerekmiyor mu? ' dememe rağmen beni ısrarla Türk hava yollarına yönlendirdi. Bunun üzerine Türk hava yollarını aradım. Tabii ki yanlış yönlendirme olduğu için bana yardımcı olamadılar.

Tekrar Enuygun'u aradığımda görüştüğüm kişi, asla değişiklik yapılamayacağını söyledi. Cezai işlem bile uygulanmıyor. Aynı bileti eşim Türk hava yollarından aldı. Biletinde değişiklik yapıyorlar ama ben ücret karşılığında değişiklik bile yapamıyorum. 'bu kadar verdiğiniz para çöpe gitsin' diyorlar adeta. Enuygun'un verdiği hizmet gerçekten çok kötü. Sonrasında yeterli hizmet vermiyorlar. Bagaj hakkım bile yokmuş, yanıma sadece küçük bir çanta alabilirmişim ama bileti alırken böyle bir bilgi verilmedi. Eğer verilseydi bu bileti almazdım. Kendi internet sitelerinde de bagajla ilgili verilen bilgi farklı. İnsanları mağdur ediyorlar. Yardımcı olmuyorlar. Şu anda önemli bir durumum var ve uçak biletimi değiştiremiyorum. Çok kötü bir deneyim yaşadım ve bir daha bu firmadan bir şey almayacağım.

06 Mayıs 16:00 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

08 Mayıs 00:35

Gerçekten hayatımda aldığım en kötü hizmet. Arayıp aynı şeyi söylüyorsunuz. Türk Hava Yollarının bizden alsaydınız yardımcı olurduk diyor ama siz yardımcı olmuyorsunuz. İnsanı parasıyla rezil ediyorsunuz.

09 Mayıs 11:24
09 Mayıs 11:27

Bana ulaştılar ancak aynı şeyi söylüyorsunuz duruma çözüm üretmiyorsunuz. İnsanların mağdur olmaması için kesinlikle sizden bir hizmet almamaları gerekiyor.

09 Mayıs 17:34
09 Mayıs 18:19

Dün ekip arkadaşlarınız bana ulaştı ve görüştük. Sorun şu ki aynı bileti eşim Türk hava yollarından aldı. Ücretsiz bir şekilde değişimini sağlayabiliyor. Bileti satın alırken hangi şartlarda değişim ya da iade olacağı yazıyor ama ben cezai tutarı ödeyip değiştirmek istesem de yardımcı olmuyorsunuz. Elimde olmayan sebeplerden değiştirmem gerektiği için ücret ödemeyi de talep etmeme rağmen satış sonrası hizmet veremiyorsunuz. Türk hava yollarıyla görüştüm zaten onlar da sizin kendi prosedürlerinizi uyguladığınızı söyledi. Zaten ben bileti sizden aldım, sizinle muhatap olmam lazım ama karşımda bir muhatap yok. Umarım bu sefer anlayabilmişsinizdir ne demek istediğimi.

Enuygun Otobüs Bilet Para İadesi Niye Yapmıyor?

Hakim
02 Temmuz 17:13
enuygun-otobus-bilet-para-iadesi-niye-yapmiyor-1.docx

En Uygun Araç Kiralama İptal Edilmemesi

Nisa
26 Haziran 18:25
En Uygun Araç Kiralama İptal Edilmemesi

Enuygun Geciken Para İadesi (14-15 Gün )

Cemre
14 Ocak 23:54