Seray
10 Ağustos 16:07

14.38'de bu şirketin müşteri hizmetlerini aradım, 1450 liraya Premium bilet aldım. Değiştirme imkânım olduğu için bu bileti tercih ettim. Değiştirmek istediğimde bana 700 lira bir fark çıkardılar ve bu ödemeyi aldılar. Sonrasında bilet iptali yapsaydım, tarafıma zaten 1450 lira olan bedelin iadesinin olabileceğini öğrendim. Aynı bileti tekrar almak istesem bile zaten 1400 liraydı. Tarafıma bilgilendirme yapılmadan, iptal seçeneği sunulmadan firma benden bu parayı aldı. Müşteri hizmetlerinden konuştuğum M**** Hanım, tarafıma iptal etmemle ilgili bir seçenek olduğunu söylemediği gibi 700 liramın iadesi de yapılmadı.

Seray
10 Ağustos 16:02
Enuygun.com Bilet Değişikliği Ve İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Şimdi de şunu öğrendim ki hizmet fiyatları konusunda esas manipülasyon buradaymış, fotoğrafını da yüklüyorum, bana merve hanım diyor ki bu bilete 500 lira fark çıkıyor ve benden 500 lira o farkı alıyor, 200 lira da hizmet bedeli deyip 700 lira alıyor, sizinle 1450 liraya aldığım biletin en uygunda anlık fiyatını da paylaşıyorum

10 Ağustos 16:10 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

12 Ağustos 16:19

Enuygun.com Bilet Değişikliği Ve İptali