Enuygun.com 25 Bin Kesinti Oldu Ama Bilet Yok Paramızla Rezil Olmak

Enuygun.com 25 Bin Kesinti Oldu Ama Bilet Yok Paramızla Rezil Olmak
Nigar
29 Aralık 2023 12:50

28 Aralık 2023 tarihindeki NBDLY kodlu İstanbul-Doha, Doha-Tokyo uçuşu için iki yolcunun bilet değişikliği yapılması üzerine, 29 Aralık 2023 tarihindeki 13:40'taki aynı uçuş için ekstra olarak 25.658,08 TL kesinti yapıldı. Para hesabımdan düşmesine rağmen bilet tarafımıza ulaşmadı. Geceden beri müşteri hizmetlerini arıyoruz. Sabah 9'da muhasebe departmanıyla görüşüp size dönüş yapacaklarını söylediler. Saat 10:00'da aradığımızda ise saat 11:00'de arayacaklarını belirttiler. Saat 11:00'de aradığımızda ise 10 dakika içinde dönüş yapacaklarını ifade ettiler. Mail atılmasını istediler, biz de attık. Ancak aradığımızda sanki duymuyorlarmış gibi davranıyorlar ve sürekli aynı yanıtları tekrarlıyorlar. Biletten vazgeçip, sadece para iadesini istedik ki yeni bilet alabilelim. Fakat yine aynı şekilde 'size dönüş yapılacak' yanıtı alıyoruz. Yaşanan bu durum karşısında yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını talep ediyorum.

29 Aralık 2023 13:00 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

29 Aralık 2023 13:03

Engin
17 Eylül 21:29

En Uygun Ücret İadesi Kesintisi

Musa
08 Eylül 21:49
"Merhaba, Enuygun.com dan Elvan hanım bana ulaşıp mağduriyetimin giderileceğini ücret iadesinin kesintisiz yapılacağını söyledi Elvan hanımın ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."
En Uygun Ücret İadesi Kesintisi

Enuygun-EUROWİNGS Uçuş İptalini Yaparak Tazminat Ödemek İstememeleri