QNB Finansbank Enpara Şikayet
Sedef 23 Mart 17:22

Enpara23 Mart 17:23
Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ilettiğimiz kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. - 0850 222 2 900 Finansçı Sizi Dinliyor Hattı (Hafta içi 09:00-18:00) - https://www.qnbfinansbank.com/ internet sitemizde yer alan “ Bize Yazın” formu - Sosyal Medya’da 7/24 hizmet veren @qnbfbdinliyor Twitter hesabı ve Facebook sayfamızda yer alan Mesaj bölümü - 7/24 hizmet veren 0850 222 0 900 QNB Finansbank Telefon Bankacılığı Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank
Bir başkası telefon faturamı ödüyor ve ödemeyi geri çekiyor. Ben kişiye para gönderiyorum ve ben mağdur oluyorum. QNB Finansbank ® Enpara ise bana savcılığa gidebilirsiniz karşı tarafa ulaşılamıyor diyor. Eğer online bankacılığınızda böyle bir ödeme geri çekme durumu varsa bu işle baş edemezsiniz zaten. Herkes herkesin parasını alabilir. QNB Finansbank yüzünden mağdur edildim. Ve müşterilerine yardımcı olmak adına hiçbir şey yapmıyorlar. Savcılığa başvuracağım evet aldığım hizmet bu kadar. Hiçbir yardım edilmiyor. QNB Finansbank tarafından mağdur edildim. Gerekenin yapılmasını arz ederim.