27 Temmuz 2024 02:112.955

Enpara sanal kredi kartımdan haberim olmadan 18.450 TL çekildi. Onay istemeden, kod gelmeden müşteri temsilcisini aradığımda 45 ile 200 gün arasında sonuçlanır ama ekstrede ödemeniz gerekiyor dedi. Aşırı saçma, rica ediyorum hızlı şekilde çözülmesini. Haberim yok ve yurt dışı dolar olarak çekilmiş.

2 Ağustos 2024 03:32

26/07/2024 Tarihinde gece saat 2 civarı bünyenizde bulunan Enpara kredi kartımdan Haberim dışı onay vermediğim kod gelmeden 1690 TL, tl, 8450 TL, 3380 TL, 3380 TL 1690 TL olmak üzere toplamda 5 defa para çekilmiştir. Bildirimleri anında görüp çözüm merkezini aradım. Ardından kredi kartımı kapattırdım. Çözüm merkezi bana bu paranın 45 ila 200 gün arasında ancak değerlendirmeye alınıp iadesi yapılacağını ve kart kesim günü ödemem gerektiğini söyledi. Ne bir SMS ne bir telefonla bilgilendirme hiçbir şey yapılmadan direk çekildi para. Provizyondaki işlem olması ve hemen reaksiyon vermem halinde bile yardımcı olamadıklarını ilettiler. Gerçekten inanılmaz bir açık ve inanılmaz bir mağduriyet... Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Sizin gibi güvenilir bir firma nasıl böyle bir açık verebiliyor #Enpara

28 Temmuz 2024 22:50 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

29 Temmuz 2024 01:34

E Enpara kredi kartımın bilgilerim çalındı ve benim onayım olmadan bir sürü çekim yapıldı. Ve bu süre zarfında o kadar çekim olmasına rağmen bankanın beni hiç aramayıp haber bile vermedi. Benim hemen haber vermeme rağmen çekilen tüm işlemleri extreme yansıttılar. Bu parayı ödememi istiyorlar. Tamamen bankanın güvenlik sorunu olmasına rağmen hiçbir sorumluluk almıyorlar. Ben ne bir şifre ne bir onay kodu vermemiş olmama rağmen işlemler gerçekleşti. Bu konuda gerekenin yapılmasını istiyorum. İşlemlerin iadelerini talep ediyorum yoksa ben bankaya gerekli yasal işlemleri başlatıp peşini bırakmayacağım

31 Temmuz 2024 13:58

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 31/07/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

2 Ağustos 2024 00:03

Bakın kaç gün oldu hala inceliyor musunuz utanmadan hesabımdan yurt dışından 18.450 TL para çekimini hiçbir kod yollamadan hiçbir onay almadan direkt verebiliyorsunuz ve bu karta kayıt olurken yurt dışı transferini onaylamama rağmen buna rağmen onay verip çektiriyorsunuz parayı benden ödememi bekliyorsunuz bankaya dava açacağım param iade edilmezse sizin güvenlik sorunlarınız yüzünden biz mağdur oluyoruz rica ediyorum en kısa sürede paramı iade edin

Benzer Şikayeti Var
3 Aralık 2024 18:00

Merhaba sorun çözüldü mü acaba Benimde 180 bin parça parça çekildi

Berkeren
Berkeren
18 Eylül 2024 02:181.164

17/09/2024 tarihinde Enpara kredi kartımdan (1804.40) tl yurt dışından SMS dahi hiçbir bilgim olmadan çekilmiş. Müşteri ...

Enpara Chargeback Süreci Uzunluğu

Enpara'da Yetkisiz İşlem Ve Kart Teslimat Sorunu

Faruk
Faruk
25 Aralık 2024 16:141.668

Enpara dijital bankacılık üzerinden, yurt dışından etsy.com üzerinden kartımdan haberim olmadan, herhangi bir kod gelmed...

Öne ÇıkanKonular

Enpara Kategorileri