Enpara Faizsiz Krediyi Alamıyorum

03 Ekim

Enpara'nın Trendyol ® üzerinden verdiği link ile faizsiz kredisini alamıyorum çünkü sürekli 'daha önce olumlu kredileriniz olduğundan dolayı öncelikle Enpara'ya online müşteri olun' bildirimi geliyor, dolayısıyla ne kayıt olabiliyorum ne de kredi çekebiliyorum. Üç kere müşteri hizmetlerini aradım, sürekli oyalanıyorum. O kadar banka ile çalıştım, kredi aldım, verdim. Böyle bir şey yok ya

Enpara Faizsiz Krediyi Alamıyorum
Enpara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 23 dk 30 sn
Enpara Logo
03 Ekim 20:40

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Dilerseniz, [email protected] e-posta adresimize görüşlerinizi iletebilirsiniz. Sevgilerimizle, Enpara.com

Enpara Logo
04 Ekim 12:17

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 04/10/2023 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Bize her konuda, her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.

04 Ekim 15:21

Sorunum hala çözülemedi. Müşteri olup kredi çekmek istiyorum kimse yardımcı olmuyor. Maile bir link atmışsınız ama oradan da müşteri olunmuyor.

Enpara Kredi Kartı A101'den Taksit Yapmıyor

Bulut
16 Temmuz

Enpara Kredi kartım ile A101'den yaptığım klima alışverişini sonradan taksitlendiremiyorum. Fişimde elektronik harici herhangi bir ürün yok. Enpara yetkililerini aradığımda BDDK izin vermiyor diyorlar, ancak bunun BDDK ile bir ilgisi yok. Diğer Hepsiburada, Trendyol gibi pazar yerlerinde hem gıda ür...

Enpara Kredi Kartı Kafasına Göre Takılıyor

Uğur
2 hafta önce

Kredi kartımda 09/11/2023 hesap kesim tarihim dün Trendyol firmasında 09/11/2023-15:26 tarihli 27.431,25 TL harcamamın ilk taksiti nasıl bu aya yansıyor anlamıyorum. Hesap kesim tarihinde yaptığım alışverişin diğer aya yansıması gerekir. Kartımı kapatacağım böyle bir uygulama yok ülkede

Enpara Kredi Kartı Ve Trendyol Kartı Çıkartamıyorum

Yasemin
3 hafta önce

Enpara kredi kartı ve Trendyol kartı başvurum devamlı red alıyor. Hiçbir kredi kartı kullanımım yok. Nedenini bile açıklamıyorsunuz. Sebebini bilmek istiyorum nasıl kriterleriniz var. 2 adet farklı kart çıkartmak bu kadar mı zor gerçekten? Olumlu sonuçlanmayan nedir bilmek istiyorum

Enpara Faizsiz Kredi 10 Bin Tl

Emre
16 Ekim

Trendyol üzerinden Enpara faizsiz kredisi için başvurdum, tüm aşamalar geçti. Hesap açıldı ama krediye dair hiçbir detay verilmedi. 10 bin TL yatacak mı yatmayacak mı hiçbir bilgi yok. Şu an herkes övüyordu Enpara'yı, ben de kullanmayı düşünüyordum ama bu durumdan olumsuz bakıyorum.

0 Yorum

Enpara Şikayetvar üye markasıdır