Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Online Abonelik İşlemi Yapamıyorum

31 Mayıs
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“İletişime geçen arkadaş çok yardımcı oldu hep böyle kişilerle karşılaşmak dileğiyle.teşekkürler”

Enerjisa Toroslar Elektrik perakende satış a. Ş. Girmiş olduğunuz tekil no/sayaç seri no e-devlet üzerinden abonelik yapmaya uygun değildir. Detaylı bilgi için 444 4 372'yi arayabilirsiniz. Abonelik işlemi için yardımcı olabilir misiniz? Sayaç no: ael660015202.

İbrahim
31 Mayıs 12:31

Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Abonelik Kesilmiyor 1 Aydır

1 gün önce

Abonelik iptalini verdim 1 ay oldu. Kesmediler. İçinde elektriği kullanıyorlar. Son fatura kime kalacak merak ediyorum. Bu kadar sorumsuzluk olmaz ödemesek hemen keserler faturamızı bir abonelik iptali zor mu ben anlamıyorum. Arkadaş ben hiçbir şey söylemiyorum.

Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Elektik Bağlantı Sorunu

3 gün önce

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde, Osmaniye merkez / kırmıtlı köyündeki evimiz ağır hasar aldığında dolayı yıkılacaktır. Bu nedenden dolayı evimizin bahçesine kendi çabamızla konteynır ev yaptık, elektrik tesisatı kuruldu ve abonelik için başvuruda bulunduk. Bağlantı yapmaya hiç kimse gelmedi, yıkıla...

0 Yorum

Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Şikayetvar üye markasıdır