Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Enerjisa Haksız Faturalandırma
668görüntüleme

Mantıklı hiç açıklama yok çünkü gönderdikleri sözleşmeyi yanileyen eleman yalan söyleyip sizi kandırıyor kesinlikle sözleşme yenileme işlemi yapıp Enerjisa'ya inanmayın...! Bana sözleşme yenilemeyen karşı komşumun elektrik faturası neden değişmedi sorusuna bir yanıt alamadım. Çünkü mantıklı bir cevap yok
Enerjisa'dan bir arkadaş geldi iş yerimize ve sözleşmenin yenilenmesi gerektiğini söyledi 20 yıllık aboneyiz ve daha evvelki teminat tutarı tarafımıza iade edileceğini ve bizim herhangi bir zarara görmeyeceğimizi ve bir ücret talep edilmeyeceğini söyledi.? ( Sözleşme yenilemeyen arkadaşların faturasında herhangi bir değişme olmadı yan komşularımız! ) 11 aydan önceki ayların faturası 130 150 arası geliyordu sözleşmeden sonra 2021/12 ay faturası 328 TL geldi Enerjisa ®'yı aradığımda sözleşmeniz yenilendiği için yeni tarife böyle devlet bize böyle bir hak veriyor dedi ve 2 ay bu civarda geleceğini söyledi 27.01.2022 de ödememiz gereken fatura ise 528 TL geldi sizin insafınız yok mu bu nasıl bir hesap adalet 150 TL lik fatura üç buçuk katına nasıl çıkarttınız. Siz bunu yapıp eğer üst mercilerinin buna göz yumuyorsa sizi ancak Allah'a havale ediyorum. Çünkü siz bu konudaki açıkları bilip kullanıyorsunuz.