Enerjisa Başkent Elektrik Perakende 40 Gün Olmasına Rağmen Faturayı Bildirmemesi
1.316görüntüleme

Merhaba, 05.04.2022 tarihinde yapmış olduğum şikayete istinaden Enerjisa'dan dönüş sağladılar. Fakat dönüşte olumlu bir çaba göremedim. Sadece ekipleri yönlendireceğiz en kısa sürede? (en kısa süreden kasıt nedir? ) çözeceğiz, eğer faturanız yüklü gelirse 3 taksit yapabiliriz dendi. Enerjisa'dan taksit istemedim ki ben bu beni daha müşkül duruma düşürecektir. Ben apartman yöneticisine sorduğumda sayaçların okunduğunu belirtti ki bu da gelen Enerjisa görevlisinin kafasına göre iş yaptığını gösteriyor. Bugün 41. Gün ve hala somut bir adım yok

Teşekkür ederim

Şikayetvar.com'un aracılığı ve büyük katkısı ile şükürler olsun sayacım 41. Gününde okundu. Teşekkürler Şikayetvar.com
Benim şikayetim bu ayki elektrik faturasının okunmaması ve kota aşımına istinaden yüksek zam ile elektrik faturası kesmeye çalışmaları ile alakalıdır. Şubat ayı faturam 25.02.2022 tarihinde okundu ve kanunen siz de bilirsiniz ki bir sonraki ay ki faturam en geç 35 gün içerisinde okunması gerekir. 40 gün olmasına rağmen hala okunmadı. Bununla ilgili Enerjisa ®' yı iki kez arayıp bildirmemize rağmen 15 gün içerisinde ilgileneceklerini bildirdiler böyle bir saçmalık olabilir mi zaten zamanı geçmesi ile ilgili şikayetimiz varken bir de böyle bir cevap prs doğrusu... Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum hepimizin malumu maalesef. Hal böyleyken 1,5 aylık faturayı nasıl ödeyebilirim bunu yetkililer düşünmüyor sanırım. Bununla ilgili bütün mercilere başvuracağım.