Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Ender Mağazaları ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ender Mağazaları Adapazarı Sorun Yaşama

Ali
Ali 11 Ocak 12:39

Taksitli ürün aldım ve bana IBAN üzerinden ödeme yapabileceğimi şubeye gelmeme gerek olmadığını söylediler ve ben ilk taksitimi ödedim ona rağmen bana ödenmediğini söylediler bu olay bir ay sürdü sürekli benden dekont isteyip oyaladılar bankamı aradığımda paranın bizden çıktığını ve gönderim sağlandığını söylediler. En son gına geldi ve elden gidip bütün borcumu kapatıp bir daha da alışveriş yapmamaya kararlıyım oradan ama gel gör ki aldıkları faizin haddi hesabı yok. Hakkımı helal etmiyorum bırakın alışveriş yapmayı bir daha önünden geçmeyeceğim.

2 hafta önce

Ender Mağazaları Ender Magazaları Online Ödeme Sorunu

Ender Mağazaları Online ödeme de devamlı sıkıntı var bu yüzden ödemeleri yapamıyorum ve faiz işliyor. Bu mağazanın teknik servisi vs yok mu bir mağaza bu kadar vurdumduymaz olamaz. MSN atıp limit arttırımını düzenli yapmayı biliyorlar ödemeye çözüm bulun

2 hafta önce

Ender Mağazası Tebligatsız İcra Başlatılması

Ender mağazasına düzenli bir şekilde borcumu öderken iki ay taksitimi yatıramadım bu ay da bugün aramalarıyla beraber 3. oldu. Hiç kimseye ne is yapıyorsun veya ne gelirin var demeden gelene geçene ender hesabınız var mi hesap açalım deyip kampanyalardan bahsediliyor kimseye işini sormadıkları gibi ...

01 Şubat

Ender Mağazaları Ödeme Yaptığım Halde Borç Düşmüyor Faiz İşliyor

Yazık sizin gibi firmaya ya bıktım borcum bitene kadar katlanacağım sonra bir daha mağazanın önünden dahi geçmeyeceğim online'dan borcumu ödediğim halde borç düşmedi faiz işliyor mağazayı arıyorum telefona bakan yok bu nasıl iş prensibi acilen biri bana ulaşsın❗️❗️

08 Ocak

Ender Mağazaları Ender Bakırköy Mağazası Online Ödeme Hatası

Ender Bakırköy online ödeme hata veriyor. Ve faiz isliyor hem kendi hataları hem faiz isletiyorlar bu kadar vurdumduymaz bir firma olmaz. Kaç kere denedim ödeme yapamıyorum. Bir an önce bunun düzeltilmesini umuyorum. Faiz her gecen gün isliyor acil çözüm