Emotion Roll On Memnun Kalmadım

2 hafta önce

Merhaba, Emotion Romance roll-on aldım ve maalesef memnun kalmadım. Kokusu kötü ve oldukça rahatsız edici. Kokuyu bir kenara bırakırsak, ürün 48 saat kuruluk vaadiyle satılıyor ancak sadece 4 saat sonra terleme ve kötü koku hissetmeye başladım. Kuruluk konusunda hiçbir etkisini göremedim. Ayrıca, yeni formülün tercih edildiğini belirtiyorsunuz, ancak bu performansla bu durum kabul edilebilir değil. Annem ve kardeşim de bu ürünü kullandı ve onlar da memnun kalmadılar; yani sorun sadece bende değil. Diğer roll-on markaları ile kıyaslandığında, Emotion markasının bu ürünü maalesef beklentileri karşılamıyor. Lütfen bu sorunu çözün, aksi takdirde pek çok insan Emotion markasını tercih etmekten vazgeçecek.

Emotion Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 3 dk 18 sn
Emotion Logo
2 hafta önce
1 hafta önce

Merhaba marka benimle iletişime geçti ve sorunumu giderdi teşekkür ederim emotion markasını kullanmaya devam edeceğim ve tavsiye de edeceğim

Emotions Ürünlerindeki Kötü Koku

Nazlıcan
2 gün önce

Bir markette kampanya dahilinde markanın deodorant ve roll-onlarından almıştım. Ancak kokusu resmen plastik ve balık gibi kokuyor, aşırı rahatsız edic...

Emotion Ocean Fresh Pişmanlık

Hayriye
3 hafta önce
"Öncelikle şikayetime hemen dönüldü ve ilgilenildi ve iade alındı sonrasında yeni ürünlerimi gönderdiler teşekkürler"

Emotion Ter Kokusuna Etkisiz

Ekilem
3 hafta önce
"Ürünleri incelemeleri için verip farklı deodorant veya roll-on göndermeyi teklif ettiler. İlgileri için teşekkürler."

Emotion Deodorant Koltuk Altı Yakıyor

İdil
4 hafta önce

Emotion natural breeze deodorantını birkaç ay önce aldım kullandım ilk kullandığımda birkaç dakika sonra koltuk altlarımda yanma hissettim ve bir daha...

0 Yorum

Emotion Şikayetvar üye markasıdır