Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Randevusu
Özel güvenlik yenilemek için tüm evrakları hazırladım Şişli özel güvenlik şube müdürlüğünden bir türlü randevu alamıyorum saat başı kontrol ediyorum 3 gündür ne yapacağımı bilmiyorum kimse hiçbir şey bilmiyor oraya gitsem yardım da etmeyecekler.

Emniyet Genel Müdürlüğü Emniyet Silah Ruhsat Randevu
Emniyet müdürlüğün'den silah ruhsat randevusu alamıyorum uzun zamandır sorun nedir.? Her gün defalarca giriyorum sonuç yok Silah ruhsatımın günü geçti evraklarım hazır ne yapacağımı şaşırdım e devlet üzerinden giriyorum olmuyor. Emniyet müdürlüğü üzerinden giriyorum olmuyor. Lütfen çözüm...

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Ruhsat Harcının Yıl Başından Sonra Farkının İstenmesi
Özel güvenlik ruhsat harcı yılbaşından önce 1350 TL olarak yatırdım bulunduğumuz yer il merkezine 150 km uzaklıkta olması ve yoğunluk nedeni randevu alamadık ha deyince istediğimizde gidemiyoruz. Yılbaşından sonra bu ücret 2900 TL olmuş yılbaşından önce yatırmışım harcımı bu neyin nesi tekrar benden...

Emniyet Genel Müdürlüğü Silah Ruhsat Ön Başvuru Randevusu
Yivsiz av tüfeği ve silah ruhsat randevusu her iki seçimi yapmaya çalışsam da ruhsat ön başvuru için günlerdir hiçbir şekilde randevu alamıyorum sağlık kurulundan raporu hazırladım ama maalesef randevu sistemi gün vermiyor bu sorunu nasıl çözebiliriz

Emniyet Genel Müdürlüğü Silahsız Yenileme Randevu
Silahsız güvenlik kartı yenileme randevusu alamıyorum. Her girdiğimde üç gün dolu gösteriyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim ve bu konudaki mağduriyetimi bildirmek istiyorum. Şu an nasıl randevu alırım diye düşünmekteyim. Bu kadar zor mu teşekkürler
Yivsiz av tüfek ruhsatları 1.3.2023 tarihine kadar yenilenmesi isteniyor. E-devletten yoğunluk varmış randevu alınamıyor. Kendim bizzat gittim randevu al gel deniliyor. Yoğunluk devam ederse randevu alamazsam ne olacak cevap veren yok. Çözüm nedir. C. Kale ® emniyetine Bizzat gittiğimde hiç de yoğunluk yoktu. İlgi çözüm bekliyorum. Teşekkür ediyorum. Saygılar.