Emniyet Genel Müdürlüğü Yenileme İçin İstenen Belgeler

2 ay önce özel güvenlik kartım için başvuru yaptım polis memurları çok kaba davranıyor dışarıda olsam 1 yumruklu canı var işte devlete güveniyor arıyorum telefonları açan yok hepinizi jimere şikayet edeceğim görürsünüz bazen telefonu tam açıp geri kapatıyorlar
Özel güvenlik kartım 2 ay oldu hala gelmedi ve bir cevap da yok gereğinin yapılmasını arz ediyorum. İstanbul özel güvenlik şube müdürlüğü de telefonlara bakmıyor hiçbir şekilde ulaşamıyorum. İş fırsatlarılarını kaçırıyorum en kısa zamanda sonuçlanıp kimliğimin gönderilmesini talep ediyorum
Özel güvenlik ilk kimlik başvurusunu yaptım 3 ay oldu 98. Dönemim ve hâlâ kimliğim gelmedi soruşturma devam ediyor kimlik büroyu aradığımda telefonlar açılmıyor. Ne yapmamız lazım anlamıyorum tertemiz sicilim var acil iş başvurusu yapmalıyım.
Özel güvenlik şube telefonlara cevap vermiyor arıyoruz ama telefonu meşgule atıyorlar kimlik durumumuzu öğrenemiyoruz. Silahlı kimlik yenilemede bulundum e devlet üzerinden ancak sürekli aramama rağmen telefonlara bakan yok kimlik durumumu öğrenemiyorum
E devletten 6 Haziran 2022 de özel güvenlik kimlik başvurusu yaptım 3 ay olacak gelmedi arıyorum telefonlar açılmıyor. Mail attım emniyet güvenlik şub...
Yenileme için Ankara AŞTİ ®'deki özel güvenlik şubesine hangi evrakları götüreceğiz bilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler ona göre randevu alıp gideceğim telefon ediyorum ama bir türlü telefonu açan yok herkes bir şey diyor kafam karıştı