Emniyet Genel Müdürlüğü Silah Ruhsat Ön Başvuru Randevusu

2 buçuk aydır özel güvenlik kimlik kartım gelmedi sistemde müracaatınız kabul edilmiştir. Güvenlik soruşturması devam etmektedir. Yazıyor 3 arkadaş aynı gün başvurduk 1'inin 3 gün sonra geldi 1'inin bir hafta sonra geldi benim kimlik kartım hala yok. 2.5 aydır mağdur ediliyorum.
Ben Düzce merkezde ikamet etmekteyim. Yeni aldığım dairenin üst katını ev sahibi kiraya vermiş. Oturan kiracılar akşam saatlerinden itibaren sabah ezanına kadar üst katımda gürültü yapıyorlar. Evde kimlerin yaşadığı belli değil. Tuhaf tuhaf insanlar girip çıkıyor. Sabaha kadar bağırıp çağırmalar. Kü...
Özel güvenlik kart yenileme mi 18.01.2023 te e devlet üzerinden başvuruda bulundum. Neredeyse 50 gün geçti hala kartım elime ulaşmadı. Bu sebepten dolayı isimden de oldum. Kart yenilemede bu kadar bekletip insanları mağdur etmeye hakkınız yok. Gereğinin yapılmasını önemle rica ederim 🙏
Yivsiz av tüfeği ve silah ruhsat randevusu her iki seçimi yapmaya çalışsam da ruhsat ön başvuru için günlerdir hiçbir şekilde randevu alamıyorum sağlık kurulundan raporu hazırladım ama maalesef randevu sistemi ® gün vermiyor bu sorunu nasıl çözebiliriz